En prøvelse

Når jeg gikk igjennom snøen og det smalt oppi ryggen min da jeg traff bakken, fikk jeg meg en skikkelig smell. Det er mye enklere å gå i dag, men det kjennes veldig godt når jeg ligger og sitter. Heldigvis er det litt bedre så da satser jeg på at ryggen er god igjen i morgen. Kanskje til og med så god at jeg kan gå meg en tur. For hver gang solen titter inn så har jeg mer og mer lyst til å gå ut. Derfor må bare ryggen bli bra fort. Jeg kommer selvsagt ikke til å gå en lang tur før jeg vet at kroppen min er i orden, men jeg må si at jeg er litt rastløs for å komme meg ut. Ingenting føles bedre enn å bruke tiden ute i skogen. Og kanskje hvis jeg går tidlig på dagen så slipper jeg masse folk. For nå var det ganske mange ute og gikk.

I dag våknet jeg opp til en veldig vakker soloppgang. Så selvom jeg ikke kommer meg ut på tur så fikk jeg hvertfall se noe veldig pent fra naturen allikevel. Jeg syns det er så koselig å se soloppgangen her fordi himmelen får en så vakker farge. Derfor gjorde dette meg veldig glad. En veldig flott start på dagen om man ser bort i fra ryggen som krangler, men bare vent så er den bra igjen.

Planene for dagen i dag er ganske enkel. Jeg skal slappe helt av, frem til jeg skal lage middag og da blir det kun å lage den før jeg legger meg ned igjen. Grunnen til at jeg ikke skal gjøre noe annet i dag er fordi det jeg skal ha til middag i dag krever jo en del av kroppen min. Så da er det bare å hvile, men også prøve og få myknet opp litt. Noen lette øvelser vil nok hjelpe litt på ryggen.

Jeg fikk en del kommentarer om at jeg burde gå til legen, men det er ikke første gang noe sånt har skjedd og jeg kjenner kroppen min. Det er ikke noe alvorlig. Den fikk bare litt juling, men det vil gå over. Så det beste jeg kan gi kroppen min nå er hvile og tøying. Også er jeg nok bra igjen i morgen. Fint å se at så mange bryr seg da. Gjør meg veldig glad å se så mange fantastiske mennesker.

Nå tenkte jeg hvertfall å prøve og lage meg litt frokost. Siden samboeren min er på hans første dag på jobb så må jeg klare meg selv. Derfor er jeg veldig glad for at jeg klarer å stå og gå uten problemer. Så da får jeg prøve å starte dagen med litt frokost.

Følg bloggen på facebook HER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg