En ny utfordring venter

Og da har man faktisk sett ferdig 4 sesonger av Lucifer. Nå er det bare å vente 1 uke også kommer det nye episoder. Det blir sååå spennende å se hva som skjer. Spørsmålet nå er hva jeg skal gjøre i mellomtiden. Det er så mye jeg har lyst til å gjøre. Jeg har lyst til å bake noe eller begynne å lese en ny bok. Desverre er jeg så sliten at jeg ikke orker verken det ene eller det andre. Den turen slo meg helt ut og jeg vil ikke tenke på hvordan morgendagen blir. Selvom jeg krysser fingrene og håper at jeg ikke er helt utslitt i morgen. Det ville vært kjipt etter å ha kommet så godt i gang med disse turene.

Jeg har kommet så utrolig langt siden jeg begynte å gå alene. Å gå turer alene er fortsatt skummelt og jeg ser meg mye over skulderen, men jeg kommer meg ut der og jeg pusher meg selv mer og mer. Neste steget nå er å dra i butikken alene, men bare tanken skremmer livet av meg. Målet er allikevel å gjøre det før det har gått 2 uker. Da er det vel bare å puste dypt med magen og håpe at jeg klarer å gjennomføre det.

Heldigvis for meg så har jeg en utrolig støtte i samboeren min. Hvis noe skulle gått galt, angst anfall eller panikk, så vet jeg at jeg kan ringe han. Det er veldig betryggende når man skal ta et så stort steg. Jeg er veldig heldig som har han i livet mitt.

Det er vel egentlig det som foregår akkurat nå. Jeg går turer, utfordrer meg selv og prøver å komme opp med nye utfordringer jeg vet jeg kan utføre. Et steg av gangen. Så håper jeg at jeg til slutt kan legge vekk denne frykten for ingenting en gang for alle. Hvertfall en gang i fremtiden. At det aldri får lov til å komme tilbake.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg