En ny og bedre dag

Den følelsen av å føle seg bra etter å ha hatt det skikkelig ille er ubeskrivelig. Det er nettopp den følelsen jeg har i dag. Dagen min startet veldig bra så jeg har hoppet rett inn i bretting av klær og klesvask. Jeg har også fått ryddet litt småting. I dag føles det ut som en veldig bra dag.

Akkurat nå tar jeg en velfortjent pause etter å ha stått på som bare det. Det er ikke så mye kroppen min tåler før den trenger å hvile, men jaggu får jeg unna mye allikevel.

Resten av dagen tenkte jeg hvertfall å få orden på all pappen som ligger i gangen. Det ville vært supert å fått alt oppi en pappeske og det er nettopp det jeg skal prøve på. Jeg skal stå og rive papp så det tar mindre plass. I tillegg til det så har jeg jo en klesvask som skal henges opp etterhvert og forhåpentligvis får jeg fylt vaskemaskinen sånn at den er klar til en ny runde om et par dager.

Det er altså dagens plan. Man må jo nyte de fine dagene så godt man kan også puster man med magen når kjipe dager banker på døren. Hva annet kan man gjøre? Jeg har hvertfall blitt veldig flink til å verdsette de gode dagene. Det å kunne få gjort mest mulig her hjemme slik at vi har en ren og ryddig leilighet til slutt er jo en utrolig flott følelse. Jeg nyter virkelig synet av hvor ryddig gangen har blitt. I tillegg til lite eller ingen oppvask på stuebordet. Akkurat nå er det overfylt med hobbyting, men det er hvertfall bedre enn skittene glass og tallerkener. Så ja, vi er virkelig på vei til å få det veldig fint her.

I tillegg til rydding og vasking så har jeg holdt på med litt maling. I går satt jeg å malte for å få tankene vekk fra alt annet og det hjalp så lenge jeg hadde noe å gjøre. Så i går malte jeg på bokser. Dette får dere se i løpet av dagen.

Følg gjerne bloggen på facebook HER så går du ikke glipp av det.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg