En ny dag, en ny julekake

Og da var det en ny dag. Nå har sikkert 90% av Norge vært våken en god stund allerede, men jeg var våken ganske lenge i natt og stod derfor opp for bare en liten stund siden. Døgnrytmen min er helt ødelagt for tiden, men det blir vel bedre etterhvert. Det er lov å håpe.

Gårsdagen var jo kaos og jeg hadde det ikke bra med meg selv uansett hvor mye jeg prøvde å få det bedre. Så i dag håper jeg at det blir en litt bedre dag. Planene for dagen i dag må være å bake hvertfall et slag til. Jo mer jeg får bakt nå, jo mindre stress blir det i desember. Og når det kommer til oppskrifter så kommer det en hver dag (hvis jeg har bakt noe) fordi jeg syns det blir for mye å slenge ut flere på en dag. Og hvis du vil følge med på bloggen og ikke gå glipp av noen oppskrifter så kan du følge bloggen på facebook. Linken finner du nederst i innlegget.

Bildet er fra i går. Jeg så på film med levende lys på bordet. 

Så dagen i dag går forhåpentligvis til å bake litt mer julekaker. Det er noe jeg virkelig koser meg med. Jeg har jo utdanning som konditor så jeg trives jo på kjøkkenet. Det har jeg egentlig alltid gjort. Når vi skulle bake til jul så var jeg alltid på kjøkkenet og ville hjelpe til som liten. Og hadde det ikke vært for at jeg har en kropp som ikke fungerer så hadde jeg jobbet som konditor eller på cafe ennå. Siden det ikke går så er jeg veldig glad for at jeg kan bake til jul. Så da får vi prøve å få opp humøret ved å bake litt.

Ellers blir det vel en julefilm. Jeg så på en i natt som jeg kommer til å skrive litt om senere i dag. Det er en veldig fin film, syns jeg. Så kommer det etterhvert en liste over julefilmer man kan se også. Når det kommer vet jeg ikke, men det blir hvertfall senest i begynnelsen av desember. Så om du vil ha noen tips til hva man kan se av filmer i julen så bør du følge med på bloggen min.

Så da er det vel bare for meg å sette i gang med dagen. Først må jeg ha litt frokost og så får jeg finne ut hva jeg skal bake. Det er jo så mange gode julekaker som jeg har lyst til å bake. Lurer på hva det blir i dag. Også er jeg veldig spent på om jeg kommer til å klare og lage alle julekakene jeg har på listen. Jeg prøver hvertfall å lage de julekakene som jeg virkelig vil ha. De som frister aller mest. Så da får vi se hva jeg ender opp med å lage i dag.

Bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg