En liten tur

Dagen i dag begynte egentlig med lite energi. Jeg våknet egentlig ganske tidlig, men jeg klarte ikke stå opp så det endte med at jeg sov til 14:30 i dag. Da var det bare å lage middag til meg og kjæresten. Etter å ha spist og slappet av litt så ble vi enige om å gå en liten rundtur. Det var hvertfall det som var planen, men når det kommer til meg så går det aldri etter planen. Vi gikk ut og der fant jeg en vei jeg hadde lyst til å utforske nærmere. Det endte med at vi kom opp til en tursti som fører inn i skogen.

På bildet over ser dere skiltet som står akkurat før man går innover i skogen. Det er så klart en alt for lang tur for meg å ta slik det er nå, men jeg håper jo at jeg en dag klarer å komme meg helt dit. I mellomtiden blir det å utforske litt mer for hver gang. Det virker som en veldig flott sti inn i skogen, men i dag kom vi oss ikke lengre enn til skiltet. Jeg syns uansett det var en fin tur i dag og det var godt å bare komme seg ut. Forhåpentligvis blir det en liten tur hver dag.

Også bare den utsikten på starten av stien var jo helt magisk. Med solen som lyser opp borteste delen av landskapet og i det hele tatt at man kan se så langt. Så vakkert og utrolig avslappende å bare stå og kikke på utsikten. Helt magisk følelse. Heldigvis må jeg ikke gå så langt for å få den gode følelsen av naturens magi, men jeg må si jeg er ganske nysgjerrig på hvordan det er innover i skogen. Jeg lurer på om det bare er 1 sti som fører kun dit skiltet sier eller om det er andre stier å utforske. Tiden får vise. Akkurat nå var den turen nok for min kropp.

Her er hvertfall veien inn til skogen som jeg kommer til å utforske mer fremover. Går veien ganske rett frem eller er det mange bakker? Er det laget gode turveier eller er det gjørmete og masse busker? Vi får bare vente og se. Det vil komme flere bilder når jeg og kjæresten har utforsket mer. Så kan dere få være med på tur.

Etter å ha vært på en liten tur så følte jeg at energien kom tilbake. Det pleier som regel å bli sånn etter en tur i f.eks. skogen. Det er noe med det å ha stillheten og den vakre naturen rundt seg som gjør at jeg klarer å slappe av. Så når vi kom hjem igjen så dro jeg likså godt frem støvsugeren og fikk støvsugd hele leiligheten. Det var en veldig god følelse for å si det mildt, men nå skal jeg ta det helt rolig resten av kvelden så kanskje vi får tatt en koselig tur i morgen også.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg