En liten tur ut

I stedenfor å gå og legge med tidligere i dag så gikk jeg heller en tur. I forhold til hvordan kroppen min reagerte etter å ha vært ute en stund så må jeg si at jeg angrer, men så fikk jeg sett igjennom bildene jeg tok og da var det verdt det. Problemet er bare det at når jeg fryser så stivner leddene og jeg får skikkelig vondt. Så da blir det plutselig litt vanskeligere å sitte her og skrive blogginnlegg, men det går helt greit. Det blir allikevel en stund til før jeg går ut igjen. For uansett hvor mye klær jeg har på så ser det ut til å få kroppen min til å fryse uansett. Jeg syns det var koselig å komme meg litt ut og få frisk luft, men så begynte det å blåse. Da var det ikke like greit å stå ute og knipse bilder, men jeg fikk allikevel noen veldig fine bilder. Her får dere se noen av dem.

Jeg må si at vi bor på et veldig vakkert sted. Bare den utsikten på siste bildet er jo helt fantastisk. Så jeg er veldig glad for at vi bor akkurat her. Det er en utsikt jeg virkelig ikke vil bytte ut, hvertfall ikke med det første. For hvor mange steder kan man få så fantastisk utsikt også så mye fin natur å gå i rett ved? Jeg føler meg ganske heldig som bor her jeg bor.

Nå tenkte jeg at det kanskje kunne være greit å få seg litt søvn. Jeg har jo ikke sovet noe i natt (som vanlig) så da får man vel prøve å sove litt nå. Forhåpentligvis holder ikke verkingene i kroppen meg våken.

Om du ønsker å se flere naturbilder og mye annet fint her på bloggen så kan du følge bloggen på facebook HER.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg