En helt unik tur i skogen

I dag ble det en helt spesiell tur i skogen. først begynte jeg å høre bjeffing, så løper plutselig denne nydelige skapningen rett foran meg og inn i skogen. En hund følger etter, men stopper plutselig opp. Jeg kremter og hunden ser bort på meg. Er det en ting jeg ikke vil så er det at hunden skal løpe etter dette stakkars dyret. Så den kommer bort til meg, men ingen eier er i nærheten. Plutselig stikker hunden tilbake samme vei den kom og jeg går litt bortover. Der står plutselig denne flotte skapningen igjen. Akkurat som om den venter på meg for å si takk eller noe. Så jeg tar opp kameraet og får 2 nydelige bilder av den, før den hopper inn i skogen og blir borte. Selvfølgelig prøver jeg å se etter den, men finner den ikke. Bare noen sekunder etterpå så hopper den ut og over stien, rett foran meg. Jeg er se lei meg for å ikke ha fått det på video, men det var en helt fantastisk opplevelse som jeg aldri kommer til å glemme. Aldri har jeg sett et vilt dyr så nærme før. Det var så vakkert og egentlig overraskende rolig i nærheten av meg. 

Så vakker, med små horn og nydelig pels. Jeg fikk med vist en ny venn i skogen i dag. Synd jeg ikke fikk filmet, men disse bildene er jeg minst like glad for. Også stod den og smattet da den så på meg. Jeg holdt på å smelte fordi den var så søt. Ja, etter å ha sett denne nydelige skapningen så var jeg mye mer obs på lyder og bevegelser i skogen. Noe som gav meg et par veldig flotte bilder av fugler. Jeg traff til og med på et ekorn. Dessverre ble det ikke noe ekornbilder denne gangen, men det ble mange andre fine bilder som jeg har lyst til å dele med dere. Og det må jeg si dere. Jeg er så glad for at jeg bestemte meg for å ta med kameraet mitt på hver eneste tur i år, men jeg hadde aldri trodd at jeg noen gang skulle få et bilde av et vilt dyr. Ekorn og fugler er en ting, men denne. Wow! La oss ta en titt på de andre bildene jeg tok i dag.

Fuglebildene er jeg spesielt fornøyd med. Kjedelig at kvisten var i veien, men fuglen var i fokus og det er jo det viktigste. Som dere ser så har jeg fått en helt fantastisk dag ute i dag. Jeg har vært ute i 3 timer og filmet, tatt bilder og bare kost meg i skogen. Siden jeg har vært ute så lenge blir det å slappe av resten av dagen. Jeg skal også redigere filmen som skal på youtube på fredag. Planen er å få en youtubevideo ut hver fredag. Med andre ord blir det minimum en gåtur i skogen hver uke. Flere vakre bilder og mange nye opplevelser. Om noe kan toppe denne dagen tviler jeg sterkt på, men jeg trodde jo aldri jeg kom til å få se et vilt dyr på nært hold heller. Det skjedde jo så hvem vet hva som vil dukke opp neste gang.

Følg bloggen på facebook HER

Du kan også følge med på youtubekanalen min HER om du ikke vil gå glipp av alle videoene jeg skal legge ut. Bare trykk på bjella så får du varsel når neste video kommer.

2 kommentarer
    1. Flott opplevelse slike ting. Flere ganger har jeg sett rådyr i nærheten her. Like moro hver gang. Du var heldig og heldig at du var kjapp framme med kamera. Ha en fin dag.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg