En helt unik opplevelse

Denne lørdagen skulle bli fylt med så mye mer enn jeg hadde forventet. Allerede på vei til brodern sin 40 års dag så merket jeg noe. Det var en følelse jeg ikke helt klarer å beskrive, men jeg tror det kanskje kan henge sammen med resten av denne dagen.

Det startet med en lang tur med både buss og tog hvor jeg kjente på alle følelsene som lagde kaos som vanlig, men aller mest var det glede. Med en 3 timers lang tur så er det mye som går igjennom hodet. Jeg har mistet tantebarnet mitt, men det er kun glade tanker knyttet til henne. Jeg kan ikke annet enn å smile. Så jeg gjorde det da jeg tenkte på henne, men også kjente jeg sorgen. Det er jo normalt. I dag skulle jeg gå inn i det huset hun hadde bodd og hun skulle ikke være med å feire faren sin. Vel, det var hvertfall det jeg trodde.

Det var virkelig pyntet opp til bursdag. Ballonger, dekorasjoner og god mat ventet oss når vi kom dit. Alle var samlet og vi skulle få en flott dag sammen. Det ble god stemning og mange flotte, glade fjes. Det var akkurat slik det skulle være på en bursdag. Jeg tror det var nøyaktig dette alle trengte. Etter en veldig vanskelig tid for hele familien så var det godt å le, smile og prate. Det var godt å kunne dele ut klemmer, gode ord og kjærlighet. Familien min betyr alt for meg og at dem har det bra betyr alt og mere til. Klart det kommer tårer ennå og folk trenger trøst. Slike ting vil ta tid. Da er det godt å ha støtte. Jeg vil alltid være der med åpne armer for å dele ut varme klemmer. Det er det familie er til for. Vi er der når noen trenger en å snakke med eller bare en trøstende klem og gode ord.

Det var så klart ikke til å unngå at vår dyrebare engel ble samtaleemnet for dagen. Sårene har ikke grodd og vi har så mange tanker, men også minner. For meg ble det til slutt for mye. Det var en kombinasjon av så mange som snakket og hva jeg hadde fått vite. Jeg satt meg derfor litt unna alle andre og det var da noe merkelig skulle skje.

Jeg satt med tårer i øyenkroken og magen gjorde vondt. Jeg tenkte på Jennie og hvor mye jeg ønsket at hun var her, at hun kunne feire bursdagen til pappaen sin som hun var så glad i. Det var da jeg så noe helt sprøtt. Den ene ballongen med helium som var i taket begynte å sveve ned mot bakken og mot døråpningen ut til trappeoppgangen. Jeg begynte å smile og le, fulgte den med blikket til den forsvant ut igjennom døråpningen. Det var ikke bare jeg som hadde fått det med meg så jeg så ikke syner hvertfall. Blikket mitt ble stadig skjøvet bort mot trappa og jeg fikk en følelse av at jeg måtte følge etter den. Til slutt gikk jeg opp i 2. Etasje der ballongen hadde tatt veien. Der stod den altså i taket, rett over døråpningen til Emilie sitt soverom. Jeg lo litt og smilte da jeg gikk ned trappa. Dette må jo være et slags tegn fra Jennie. Hun var faktisk der og feiret pappaen sin. Jeg tror hun alltid er der. Passer på familien sin, på søsteren sin. For det dukker stadig opp små ting som ikke er så lett å forklare. Jeg tror hun er der! Og jeg tror hun smilte det fantastiske smilet sitt sammen med oss. Det er hvertfall det jeg velger å tro.

Denne lørdagen har blitt så mye mer enn jeg trodde. Det har vært en flott dag som jeg fikk tilbringe med familien min, men nå er den over og jeg skal snart hjem til kjæresten min. Nå må jeg vente til neste gang jeg tar turen nedover og da skal jeg ha med kjæresten min. Det blir første gangen han får møte alle sammen. Hvertfall sånn skikkelig. Han har jo vært syk, men nå går det bedre. HELDIGVIS. Nå får det være nok elendighet. Nå skal vi ha litt positivitet inn i livene våre!

Jeg må få takke for en koselig dag sammen med familien. Det var en helt spesiell dag og jeg er så glad jeg fikk komme. Glad for at vi fikk feiret brodern og glad for enda et flott minne sammen med familien min. Så utrolig glad i dere! Og den kaka var jo bare helt rå! Den passa virkelig brodern. For hva er vel bedre enn en tanks til en skaumann som er i overkant interessert i historien 2. Verdenskrig? Også matcher jo kaka de lysa dem hadde pyntet med. Granater og gevær. Eneste som manglet var at bursdagsbarnet hadde hjelm og klær som matchet. Gratulerer så mye med 40 års dagen. Håper du hadde en fin dag. Jeg er utrolig glad i deg. Du er den beste broren i verden. Vel, på delt førsteplass da. Jeg er jo så heldig å ha 2 fantastiske brødre. Og da var det vel på tide å få seg litt søvn før hjemreisen. Det er en lang vei hjem og jeg er helt utslitt.

2 kommentarer
    1. Så fint dere klarte og samles på Storebrors bursdag💞Jeg gratulerer han på etterskudd. Det skjer mere mellom himmel og jord Cathrine,jeg tror personlig hun var tilstede.😊 En liten luring var hun,😁,men visste dere at hun var tilstede.Hun kommer nokk til å være der fra tid til annen,tro du meg.😁👍Flott skrivi Cathrine,fortsett med det.Goklem fra meg.😉👍💞💞💞

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg