En god latter forlenger livet

Jeg kunne ikke annet enn å le da jeg pakket ut varene som kom nå fra MENY. For jeg hadde bestilt noe frukt som jeg tenkte å kose meg med i kveld. Det skjedde jo ikke fordi i stedenfor å få en honningmelon så fikk jeg heller en sitron. Enten så har melonen krypet eller så sover de som pakker varene på MENY. Jaja, i det minste fikk jeg meg en god latter. Dessverre fikk jeg ikke noe frukt så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med den saken, men heldigvis spiste jeg godt med middag i stad så jeg er fortsatt mett.

Så var spørsmålet hva jeg skal gjøre med denne sitronen. Jeg får vel kanskje prøve å finne en oppskrift på noe godt jeg kan lage. Noen som har et godt forslag på dessert/kake?

For når verdens gir deg sitroner, lager du sitronkake. Eller noe sånt. Ja, kanskje en sitronkake hadde vært noe. Det er jo veldig godt.  Faktisk strømmer idéene inn i hodet så jeg finner vel på noe, men kom gjerne med idéer for hvis jeg ikke bruker dem nå så kan jeg alltids bruke dem en annen gang.

Selvom det ble sitron i stedenfor melon så skal jeg nok klare å få noe ut av denne gule frukten. Sitron er ikke noe jeg kjøper så ofte, men det finnes sikkert mange måter å bruke den på om man bare søker litt rundt på nettet. Det eneste jeg har kjøpt det inn for er rekebaguettene. Kanskje på tide å ta det som et tegn og eksperimentere mer med nye oppskrifter som jeg vanligvis ikke ville lagd.

Følg med på bloggen hvis du vil vite hva jeg kommer til å bruke sitronen til og få med deg en ny oppskrift. Du kan følge bloggen på facebook HER.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg