En god dag

Ja, her sitter nå jeg og slapper av etter en lang dag. Resten av kvelden skal jeg bare kose meg foran tven og nyte en avslappende kveld. For i dag har det faktisk skjedd en god del. Det hele begynte med at jeg hentet pakken som hang på postkassen (fra Platekompaniet). Da måtte jeg jo ha et sted å sette dem så jeg flyttet internettboksen opp, bak tven og fikk PS3 der den boksen stod. Så hadde jeg plutselig en hylle ledig til de nye DVDene mine. Det var så deilig å få alle filmene inn i hyllen ved siden av de andre filmene. Så akkurat nå ser det sånn her ut inni i tvbenken. Jeg må bare si at jeg elsker å ha de hvite kurvene i alle de nederste hyllene. Det er så nydelig og mye mer ryddig nå.

Etter å ha fikset plass til filmene mine så begynte jeg å bake. Det ble ikke bare en, men to julekaker. Så oppskrifter kommer på bloggen. Og ikke glem å følge med på bloggen i morgen. Det er en veldig god oppskrift som jeg virkelig vil at dere skal få med dere. Jeg elsker hvertfall denne oppskriften og kommer til å lage en runde til litt nærmere jul. Så det er bare å glede seg. Den er ute på bloggen rundt kl.17:00 for dere som ble nysgjerrige. Det går jo også an å følge bloggen på facebook HER sånn at du får link til innlegget der når det er ute på bloggen.

Og så var det jo å få lagd litt middag. Dagens middag ble ostepanetter med ris, saus og salat. Ostepanetter er så utrolig godt, men å ha kyllingsaus i tillegg er bare helt magisk. Anbefales på det sterkeste å prøve ut. Det er så godt, men nå er vi tomme for ostepanetter så da må vi kjøpe inn det neste gang det er på tilbud. Fremover nå er det jo julematen som gjelder og vi har jo masse mat i fryseren så vi skal nok ikke sulte selvom vi er tom for ostepanetter.

Utenom organisering og baking/matlaging så har jeg sittet og sett på Pintrest. Jeg jobber hele tiden med å finne nye oppskrifter. Ikke bare for julen, men for det nye året også. Både kaker og mat blir lagret i mappene mine. Det blir veldig spennende å prøve ut mange av oppskriftene jeg har funnet. Kanskje de blir bra nok til å deles på bloggen. Jeg er jo alltid på utkikk etter nye favoritt oppskrifter som jeg kan bruke flere ganger. De beste oppskriftene blir skrevet ned i boken min som jeg fikk av venninna mi til bursdagen. Den er helt perfekt til oppskrifter. Jeg har allerede skrivd flere oppskrifter i den for man vet jo aldri om de man lagrer på Pintrest vil være der til neste år. En bok varer evig. Så derfor skriver jeg alltid ned oppskrifter jeg ikke vil glemme/miste og nå har jeg en bok å skrive dem ned i. Før skrev jeg bare ned på ark. Ikke like ryddig. Så den boka er jeg veldig glad for at jeg fikk. Den tar ikke mye plass, men det er nok plass i den til å skrive en oppskrift på 1 side. Den er jeg derfor blitt veldig glad i.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg