En gåtur i solskinnet

Det var så utrolig vakkert i går. Solen skinte og det var utrolig deilig vær. Så jeg bestemte meg for å gå en tur. Grunnen til at jeg ikke postet dette i går er fordi jeg lå med vond rygg en stund og til slutt gikk det litt i glemmeboka at jeg faktisk hadde tatt noen bilder. Ja, det stemmer. I dag skal jeg vise dere noen bilder fra gårsdagens tur. Og jeg må si at det er utrolig vakkert å se trærne, men allikevel er det masse snø på bakken. Det var nesten litt vårstemning ute i går. Så jeg gikk bort til stien i “skogen” som fører til det neste boligfeltet. i mellom disse to boligfeltene er det et veldig koselig, stille og nydelig sted som også fører til en sti inn i skogen. Der er det en bekk som ikke lengre er dekket med is. Jeg kunne høre vannet renne og det gjorde meg så avslappet og glad. Derfor tok jeg meg litt tid til å bare stå der og høre på bekken. Heldigvis var det ingen som gikk der akkurat da så jeg kunne bare stå der med lukkede øyne og lytte til lyden av bekken. Det var så vakkert. Og med varmen som var ute i går så føltes det nesten som at våren var rett rundt hjørnet. For en fantastisk dag det var. Dessverre måtte kroppen min ødelegge alt med å gi meg så vondt i ryggen at jeg måtte gå hjem og legge meg ned, men da hadde jeg allerede blitt i så godt humør så resten av dagen ble veldig fin allikevel. Så her er bildene jeg fikk tatt i går.

Ja, til og med en liten selfie selvom jeg følte meg beglodd der jeg stod med mobilen og tok bilde av meg selv. Det var ingen i nærheten, men man blir allikevel litt sånn når man står der helt alene for å ta bilder av seg selv. Allikevel gjorde jeg det fordi Bakgrunnen var så vakker. Også kan det jo være fint for dere som leser bloggen min å faktisk se meg også, ikke bare alt mulig annet. Da vet dere jo hvem sin blogg dere setter å leser og jeg personlig syns det er mye koseligere å følge en blogg med bilder av personen som skriver.

Er ikke naturen nydelig for tiden? Vel, hvertfall veldig flott i går. Jeg storkoste meg ute i går og håper virkelig det kommer flere slike dager fremover for da skal jeg utpå tur igjen. I dag er det ikke like koselig. Det er faktisk litt grått og trist. Forskjellen med gårsdagen og dagen i dag er at jeg kunne se den vakre utsikten. Solen skinte og lyste opp hver minste lille, grønne flekk som tittet frem fra snøen og det gjorde meg så glad. Nå er det derimot tåkete og grått så jeg kan ikke se halvparten av utsikten. Slike dager er ikke like koselige, men naturen i seg selv er jo like vakker. Jeg ser den bare ikke like godt som i går.

Følg bloggen på facebook HER for flere bilder og mye mer gøy.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg