En effektiv dag

Okay, nå kan jeg virkelig klappe meg selv på skulderen og skryte litt av meg selv. Fordi i dag har jeg gjort så utrolig mye og jeg vet ærlig talt ikke hvordan jeg har klart det. Det merkeligste er vel at kroppen min har kommet seg igjennom denne dagen uten for mye klaging. Så jeg tenkte jeg skulle fortelle dere om hele dagen min og hvordan den har vært. Nå er det jo allerede blitt kveld så da blir det å slappe av resten av dagen, men la oss ta en titt på hva jeg har gjort.

Som dere vet begynte jeg dagen med å skylde alt av oppvasken og så tok jeg pause ute i solen med et stort fruktfat, men etter det fikk jeg gjort ganske mye mer.

Når jeg kom inn igjen fikk jeg satt på en klesvask og vasket opp alt av oppvask. Det er nå satt inn i skaper og skuffer. Nå mangler det bare å vaske over benkene og så er det klart for morgendagens baking. Og det må jeg si var godt å bli ferdig med. Oppvask blir det jo med en gang og det er ikke alltid jeg orker å ta det med en gang. Så da blir det en stor runde i stedenfor mange små.

Etter det fikk jeg planlagt og skrivd ned noen oppskrifter til i morgen. Nå har jeg litt å velge mellom og jeg håper faktisk jeg får bakt alt sammen, men vi får se hvor mye jeg orker. Det kan hende jeg må bake litt på torsdag også, men det gjør jo ingenting. Så lenge oppskriftene er klare (noe de er) så kan jeg bake i mange dager i strekk. Ja, det vil si om vi har nok mel osv.

Og så var klesvasken ferdig, men det hang fult opp på klesstativet. Som forresten snart faller fra hverandre fordi det er knekt/bøyd i beina. Så det må skiftes ut, men foreløpig går det bra. Jeg venter bare på et stort brak også ligger alle klærne på gulvet. Vi må derfor dra å kjøpe et nytt så fort som mulig (når pengene strekker til). Nå er hvertfall alle klærne i skuffer og skap og nye klær har blitt hengt opp.

Så her har det jammen gått unna. Det er så deilig når man får unna masse husarbeid. Kanskje ikke det mest spennende å lese om, men det er nå slik dagen min har gått. I morgen blir en litt mer spennende dag, men oppskrift må dere vente med til fredag. Og da håper jeg det er noe som virkelig frister. Jeg vet ikke ennå fordi jeg har aldri lagd det før, men vi får krysse fingrene for at det blir bra.

Nå skal jeg som sagt slappe av. Kroppen min begynner å bli sliten og da er det på tide å stoppe. Jeg har jo lyst til å fungere i morgen også. Så da blir det enten Netflix eller Disney+ resten av kvelden.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg