En drøm, et mål, en plan

Åh, jeg har så mange gode idéer for nye innlegg til dere. Så jeg har egentlig bare sittet her i en time og skrivd ned alle disse fantastiske idéene jeg kommer på. Og før det så fikk vi en del varer fra MENY som jeg bestilte i går. Det begynte å bli ganske tomt i frysern så det var på tide å ta en skikkelig storhandel igjen. Så etter å ha ryddet ut av alle posene og gjort alt jeg skulle så måtte jeg sette meg ned. Jeg har fått gjort ganske mye i dag da, men det er noe jeg skal snakke mer om senere.

I tillegg til nye idéer til bloggen har jeg også bestemt meg for å ha mest mat og planter på bloggen fremover. Det har blitt ganske mye forskjellig og det har jo vært greit det, men til slutt slapp jeg opp for ting å skrive om på noen av dagene (bl.a interiør og hobby) så jeg tenkte å fokusere på noe som jeg faktisk kan skrive mye om og som jeg liker å dele med dere. Så hovedtemaene på bloggen vil altså være plantene mine, mat og kaker. Det betyr ikke at jeg skal stoppe å legge ut andre ting, men det blir lagt ut når det er noe spennende å skrive om det og ikke festet til en spesiell dag eller at det må postet noe om det minst en gang i uka. Uansett skjer det jo ganske mye med plantene og jeg har mange gode idéer til planterelaterte innlegg. Også lager jeg jo mat og baker hele tiden så det vil derfor være mer fokus på det. Kanskje jeg kan få litt mer tid til å lage bra innlegg, stresse mindre og gjøre litt ting som er utenfor bloggen også. Jeg ønsker jo å ha en ryddigere blogg og jeg tror at disse endringene vil gi meg nøyaktig en slik blogg jeg ønsker. Så hvis du syns dette høres awsome ut så følg gjerne bloggen min på facebook HER. Da går du hvertfall ikke glipp av noe.

Vi har jo blitt en del folk på facebook gruppen og det setter jeg stor pris på. Jeg har et mål om å nå et vist antall følgere der og da tenkte jeg det kunne være gøy med en konkuranse/give away. Så det kommer til å være en fordel å følge med på gruppen til bloggen. For det er inne der jeg kommer til å ha en slik konkuranse/give away. Hvertfall i første omgang. Det kan jo hende det går bra med bloggen og jeg ønsker å slenge ut det samme her også, men jeg føler at de som er medlem i den gruppen og følger med på bloggen min ved å være medlem der fortjener dette. Jeg er så klart utrolig takknemlig for alle sammen som kommer innom her utenom gruppen også, men dette er de menneskene jeg ser. Det er jo ikke så mye aktivitet i dette kommentarfeltet som det er inne på gruppen. Så det er flere grunner til at jeg velger å ha det der inne i første omgang. Når det blir vet jeg ikke, men jeg har altså planer om det i fremtiden.

Dette er en tanke jeg har hatt veldig lenge. Når jeg når et vist antall følgere så skal jeg gi bort noe (som jeg betaler fra egen lomme) som en takk for alle som følger meg. Jeg så bare ikke det målet som en mulighet for 1 år tilbake. Jeg slet med å få 100 følgere på gruppen og nå er jeg så heldig å ha snart 300 flotte mennesker der inne. Det er noe jeg virkelig er takknemlig for. Det er jo ingen selvfølge at noen skal følge min blogg, like og kommentere. Så hver eneste, fine kommentar, tommel opp, deling og medlem vil jeg aldri ta forgitt. Dere betyr alle sammen utrolig mye for meg. Uten dere hadde ikke det vært mulig for meg å strekke meg etter drømmen min. Så vi får se hva som skjer videre og når vi klarer å nå dette tallet med følgere på gruppen min.

Dette er absolutt ikke nødvendig, men hvis dere VIL hjelpe så kan dere invitere venner til gruppen, dele innleggene mine videre og fortsette å være så fantastiske som dere er. Uansett om dere velger å gjøre noe eller “bare” lese bloggen min så er jeg takknemlig uansett. For bare det at du er her inne og leser dette gjør meg veldig glad. Så tusen takk!!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg