En bedre hverdag

Og så var det søndag. Første søndag i advent. Så i dag skal vi altså tenne et lys. Jeg liker å vente med det til kvelden for det er så koselig når det er mørkt ute og lyset fra flammen lyser opp stua. Så i kveld skal dere få se det koselige adventsfatet jeg har lagd. Siden jeg ikke har en adventsstake så må jeg sette sammen på et fat, men det gjør jo ingenting fordi det er jo så koselig å holde på med. Vil du se fatet jeg har satt sammen for advent? Vel, da er det bare å komme innom i kveld.

I tillegg til fatet så er det noe annet spennende som skjer. Dette har jeg gledet meg veldig mye til å dele med dere. Helt siden jeg lagde denne oppskriften så har jeg gledet meg til å dele den med dere. Det smaker så utrolig godt og det ble en skikkelig suksess. Endelig er søndagen her så jeg kan dele oppskriften med dere som jeg lovet. Så det blir jo veldig spennende om dere syns det er er like spennende og nyttig som jeg har syntes. Faktisk skal jeg bake en runde til litt nærmere jul fordi dem var så gode. Oppskriften vil komme ut kl.17:00 i dag så det er bare å glede seg.

Planene for dagen i dag må bli å rydde og vaske fordi jeg får ikke bakt noe mer før jeg har kjøpt inn alt jeg trenger. Så frem til jeg har fått handlet så får jeg finne på andre ting til bloggen som holder julestemningen i gang her inne. Også er vi i gang igjen i løpet av neste uke. Jeg har allerede noen planer for bloggen som er julerelaterte. Selvom det er oppskriftene som er mest spennende så håper jeg allikevel at dette også faller i smak frem til det kommer mange nye oppskrifter. For som jeg har sagt så vil jeg fylle bloggen med oppskrifter frem til jul.

Så i dag blir det altså rydding og vasking. Kanskje til og med støvsuging om jeg får tid og orker. Jeg har jo ennå ikke funnet ut hva jeg skal bruke kurvene til i hyllene så det kan jo kanskje bli en av oppgavene i dag. Ellers er det egentlig ikke så mye å gjøre. Faktisk er det ganske ryddig og fint her (for en gang skyld). Helt ærlig skjønner jeg ikke hvordan jeg har klart å holde det så ryddig for på en eller annen måte pleier det alltid å bli rotete, men ikke denne gangen. Så det er jeg veldig takknemlig for og jeg nyter dag som jeg faktisk kan ha et ryddig hjem. Jeg gjør mitt beste for at det skal holde seg sånn. Oppvasken blir tatt etter hver gang jeg baker og hver gang vi har spist middag. Bare det tar jo ganske mye av tiden, men i det minste har vi et ryddig hjem. Heldigvis er det en prosess dere slipper å se. Alt melet som ligger på benken etter å ha bakt eller alt som må vaskes opp. Nei, dere er heldige som bare ser bilder av kakene og oppskriften. For det kan bli ganske mye jobb etter at jeg har brukt kjøkkenet. Heldigvis har jeg blitt mye flinkere til å rydde og vaske etter meg. Det er jeg veldig glad for at jeg har tatt tak i. For det er en så deilig følelse å kunne komme til kjøkkenet og bake uten å måtte rydde/vaske før jeg begynner.

Hvis du vil få med deg alle de juleinnleggene som kommer på bloggen så kan du følge bloggen på facebook HER. Der ligger også alle tidligere innlegg. Bl.a alle de deilige oppskriftene.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg