Du er blitt så stor!

Når man har stått på så mye som jeg har gjort i dag så fortjener man en liten klapp på skulderen. Det er lov å skryte litt fordi jeg har ikke bare skyldt det jeg så jeg skulle skylde, men jeg har faktisk fått vasket glass, asjetter og skåler med såpe i tillegg. Det er så deilig å få alt sammen vekk. Det er jo som sagt ikke mye annet rot rundt her, men det ser helt forferdelig ut når det står skåler og asjetter stablet oppå hverandre. Nei, det er rett og slett slitsomt å se på og også ekkelt. Det er matrester på dem og det er ikke noe særlig. Men hva skal man gjøre når ingen av oss orker noe som helst. Nei, da blir det gjort når man orker og det ble i dag. Det er verdens beste følelse å bli kvitt den oppvasken. Jeg skulle jo så klart ønske at vi kunne hatt oppvaskmaskin, men vi gjør Det beste ut av situasjonen. Her er det rett og slett ikke plass til noe oppvaskmaskin uansett. Heldigvis går vi inn i lysere tider og da håper jeg at det kommer flere gode dager for meg, men også for samboeren min som har ligget syk 80% av tiden vi har vært sammen. Med influensa, infeksjon i spiserøret, urinsyregikt anfall og nå dette. Nei, nå er det nok. Når dette har gått over så håper jeg vi kan kose oss sammen og nyte hverdagens små øyeblikk uten noe sykdom og drit.

Men til noe som er veldig koselig! Jeg gikk inn på facebook og ser jo bilde av tantebarnet mitt som i dag har vært ute å øvelseskjørt. Tante heier på deg! Da var det endelig lov å øvelseskjøre og det er jo veldig stas. Ikke at jeg vet så veldig mye om det, jeg har sittet bak rattet én gang og har jo da ikke førerkort. Men er det noe jeg vet så er det at tantebarnet mitt vil klare dette utmerket og hun kommer til å ha førerkortet i boks med en gang hun prøver. Hun er utrolig flink til alt hun setter seg inn for. Jeg har alltid vært så utrolig stolt av mine tantebarn og det er ikke bare fordi jeg er tanta dems, men fordi dem alltid har vært så fantastiske begge to. Jeg har jo prøvd å få med meg fotballkamper til denne jenta og hun var alltid så utrolig flink. Jeg er så imponert av innsatsen og talentene disse jentene har hatt hele veien. Enten det har vært drilling, dansing eller fotball så har fremvist at dem har jobbet hardt og dem har vært så flinke. #stolttante det er ingen tvil om! Jeg er så utrolig glad i deg Emilie! Du er så flink og du jobber hardt for å nå dine mål. Jeg tror du kommer til å oppnå store ting i fremtiden din. Enten du velger det ene eller det andre så tror jeg du vil gjøre det bra. Jeg har trua på deg! Du er ei helt unik jente som jobber hardt og strekker deg langt. Du er sinnsykt smart og det virker som du lærer fort. Og takket være broren min så har du jo blitt ei skikkelig handy woman. Jeg syns du er tøff som tørr å prøve nye ting og derfor tror jeg denne øvelseskjøringen kommer til å gå bra.

Jeg har definnetivt ikke noen små tantebarn lengre. Jennie var jo heller ikke så lita lengre hun heller. Med seriøse sminkeskills og den helt fantastiske motesansen så ble hun så sinnsykt fort voksen. Det var ei jente som viste hva som passet sammen. Som jeg har sagt nå i et par år, tiden går så alt for fort. Først var det konfirmasjon og nå kan hun faktisk kjøre bil med mammaen eller pappaen sin. Seriøst!? Jeg syns ikke det er lenge siden vi trillet Jennie i barnevogn og du holdt deg fast på vogna. Eller når vi var i Sälen og dere kom bort til min hytte og ville bort å bade. Det er rart å tenke på. Ei flott, ung jente har du hvertfall blitt!

Ja, tiden går fort og man klarer liksom ikke helt forstå at det går fremover. Hvertfall ikke så fort som det gjør. Jeg føler meg som 18 og er faktisk på god vei til å bli 30. STOPP! Hvor ble egentlig tiden av? Det spørr jeg meg selv om hele tiden, men jeg får aldri et godt svar. Det er jo fint da fordi når tiden går så skaper man jo nye minner også. Det er det beste ved at tiden faktisk ikke står stille, selvom det kan føles sånn av og til.

MEN nå skal jeg tilbake til bloggerne og kose meg med saft og ostepop fordi det var det eneste som var å finne i skapene. Jeg har lagd gelé, men det er jo ikke ferdig før i natt en gang. Så da får man ta det man har og kose seg. Jeg er ikke kresen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg