Drømmer om sommeren

Flere enn meg som savner sommeren? Nå er jeg så heldig at jeg kan bare kikke på alle de fine bildene jeg tok i løpet av fjorårets sommer, men det er jo ikke alle som har det. Så i dette innlegget har jeg lyst til å vise dere noen av bildene. For jeg vet at hvis jeg ikke hadde hatt alle disse bildene så ville jeg ønsket å se andre sine bilder. Jeg er veldig glad i våren og sommeren. Hvert år når vinteren dekker landskapet med snø så savner jeg å se farger. Når landskapet er hvitt så savner jeg alle de nydelige blomstene og hvor godt de lukter. Så jeg kikker ofte på bildene jeg har tatt og drømmer meg bort. Jeg tenker tilbake på alle de koselige skogsturene jeg hadde og gleder meg sånn til å gå flere turer. Når jeg ser tilbake så er det nesten som jeg er der igjen. Jeg lukker øynene og kan nesten høre bekken og kjenne den varme vinden som styrker forsiktig over kinnet. Det skal bli godt å komme seg ut av denne vinteren og tilbake til skogen. Når jeg kommer inn i skogen så er det som om jeg hører til der. Alt føles så mye lettere og jeg kan ta alle disse nydelige bildene. Og kanskje til sommeren kan jeg til og med lage videoer til dere. Det ville vært helt fantastisk. Så bli med meg og drøm dere bort i bildene.

Så mange nydelige farger som  kommer frem når snøen smelter. Jeg kan nesten ikke vente. Det kommer til å bli så mye morsomt dette året. Jeg skal virkelig gjøre alt for å få den beste sommeren. Forhåpentligvis finner jeg masse nytt å ta bilder av. Kanskje jeg finner en ny type sommerfugl eller en annen sopp. Dette året skal jeg hvertfall ta med meg kameraet mitt og ikke bare mobilen. Da kan jeg zoome inn og finne helt andre ting å ta bilde av. For frem til nå har det faktisk bare vært ting som har vært helt i nærheten. Jeg har så utrolig lyst til å få tatt et bilde av et ekorn. Det har faktisk vært den store drømmen helt siden jeg først kjøpte kameraet. Enten et ekorn eller noen fine fuglebilder. Vi får se, kanskje dette er året jeg faktisk klarer å oppfylle drømmen min. I såfall skal jeg ramme det inn for de eneste bildene jeg har av ekorn er helt kornete fordi mobilen min ikke er veldig glad i zoom. Jeg krysser fingrene og håper at det skjer. For i år tenkte jeg å ha med meg kameraet hver eneste gang jeg skal gå tur. Man vet aldri hva man kommer over eller når man trenger et kamera.

Jeg håper dere likte bildene og fikk drømt dere litt bort til varmere tider. Forhåpentligvis går tiden fort til vi kan begynne å se bakken igjen. Ikke at snøen ikke er vakker, men det er ganske mye mindre å vise frem av bilder når snøen ligger overalt. Det er snø, alt er hvitt. Ja, jeg vil ha tilbake blomster, humler, sommerfugler og varme. Jeg ønsker å gå forbi en busk og lukte de nydelige, rosa blomstene. Flere som har det som meg?

Husk å følge bloggen på facebook HER for flere bilder av naturen og mye annet koselig.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg