Drømmer meg bort

Det er så godt å bare slappe av og bruke tiden på seg selv. Så denne morgenen har gått til litt selvpleie, mens samboeren min har sovet. Jeg begynte meg en ansiktsmaske. Samtidig som jeg lot den virke så leste jeg litt i boka. Så avslappet har jeg ikke vært på lenge. Vel, det var gårsdagens fotbad da jeg også leste litt i boka, men før det har jeg ikke vært så avslappet siden jeg var ute i skogen i fjor høst.

Etter å ha latt ansiktsmasken virke så tok jeg den av og tok meg en dusj. Da brukte jeg både leppeskrubben og kropsskrubben jeg fikk av venninna mi som hun hadde kjøpt på Lush. Når jeg var ferdig med dusjen tok jeg hårolje i håret, og diverse andre produkter for å avslutte en avslappende morgen. Og nå er jeg så avslappet og litt utslitt at jeg tror det er på tide å ta frem boken igjen. For endelig har jeg fått den lesegleden tilbake. Ikke lenge igjen før jeg er halvveis i boka nå og det begynner å bli utrolig spennende. Historien kom nemlig med en liten vri som gav svar på en del spørsmål. Så nå er jeg spent på hva som skjer videre.

Utenom det så håper jeg at dagen i dag blir litt rolig fordi jeg har hatt 2 ganske tøffe dager bak meg og jeg vil ikke tilbake dit igjen. Det var nok ikke akkurat så smart av meg å gå den lange turen for etter det har jeg hoppet rundt på krykker med en kropp som ikke samarbeider. Så nå blir det noen dager inne. Hvertfall hvis det ikke blir noe varmere vær med det første.

Faktisk satt jeg her i stad og drømte meg bort, mens jeg leste i boka. Jeg tenkte på alle tingene jeg kan gjøre så fort snøen smelter. Også tenkte jeg på alle eventyrene jeg vil ta dere med på igjennom youtubevideoer. For planen er fortsatt å lage youtubevideoer. Når jeg begynner og hvor bra de blir vet jeg ikke, men jeg skal hvertfall få lagt ut noe for det er en drøm jeg har hatt en god stund nå. Også får vi se hvordan det går. Jeg er veldig spent på hva sommeren vil bringe og hvor mye jeg klarer å få ut av dagene i år. I fjor var det jo utrolig mange fine turer og det er nøyaktig hva jeg håper på i år også. Forhåpentligvis blir det bra.

Så her har jeg sittet og drømt meg bort. Jeg savner virkelig skogen og alt det flotte den inneholder. Bare det å være ute uten at kroppen min vrenger seg av kulden er noe jeg savner. Vi får bare håpe at dagene går fort. Nå har vi jo allerede gått igjennom en hel måned av dette året så tiden står ikke helt stille. I morgen begynner en ny måned med nye eventyr og mange spennende prosjekter. Håper dere er klare.

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg