Dette skjer i dag

En ny dag er her og jeg har allerede satt planer for dagen. Siden samboeren min ennå er syk så tenkte jeg å komme meg litt ut av huset. Så i dag skal jeg få samlet inn litt av hvert til hobbyprosjekter fremover. Forhåpentligvis finner jeg masse jeg kan bruke. Noe må jeg jo finne på når kroppen min ikke lengre klarer å gå lange turer. Jeg kommer fortsatt til å prøve og komme meg ut, men fokuset ligger på hobby når kulda kommer. Det har den alltid gjort.

Så ja, dagen i dag er planlagt. Og ikke bare dagen i dag, men også morgendagen. Siden samboeren min ikke føler seg så bra så skal han få dratt og tatt en test. Da tenker jeg det er en fin mulighet for meg å få spilt inn en del til youtube. Dagen etter det er det torsdag og da har jeg jo mine faste oppgaver. Så da er egentlig mye av denne uken allerede planlagt og klar. Det eneste som mangler nå er å sette i gang med denne dagen.

Før jeg kan gå ut i skogen og samle ting og tang, må jeg få i meg litt frokost. Det er ikke veldig lenge siden jeg våknet så jeg har faktisk ikke kommet meg ut av senga enda engang, men det er virkelig på tide. Solen skinner og himmelen er blå så da får man komme seg ut og nyte de siste varme dagene for i år. For snart er disse vakre dagene forbi og vi går inn i en kald og mørk tid.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg