Dette skjer fremover

Nå for tiden gjør vi egentlig klart for at jeg skal flytte inn. Jeg har jo noen av klærne og tingene mine her, men det gjenstår jo mye enda. Det er jo litt av en jobb å flytte, men heldigvis har jeg en utrolig snill mamma som hjelper meg med et lass nå til uka. Man får jo mer med seg i en bil enn på tog og buss. Jeg har jo ikke førerkort så jeg er jo evig takknemlig for hjelpen jeg får av mamma. Så til uka skjer det mye. Jeg skal som sagt hjem og pakke ned alt jeg trenger. Så kommer det en kommode og bokhylle på onsdag som da må settes sammen. Jeg gleder meg utrolig mye til å se hvordan det blir og bruke resten av uka til å få klærne i kommoden. Bøker, filmer og spill må inn i bokhylla. Kanskje vi til og med får bilder på veggene. Vi får se hvor langt vi kommer og hva vi blir enige om.

Vis alt går i orden så starter jeg i praksis 2 oktober. Da skal jeg jobbe hver uke mandag, onsdag og fredag. Jeg kan ikke si at jeg ikke er nervøs, men det blir jo også veldig spennende å se hvordan det er å jobbe på en slik butikk som jeg skal. Uansett om det blir mulighet for jobb videre eller ikke, så er det jo greit med erfaring på CVen. Det jeg er mest nervøs for er om kroppen min takler å stå 4 timer i en butikk. Jeg er mest spent på korsryggen, hoftene og beina som har vært veldig vanskelige i de andre jobbene jeg har vært i. En butikkjobb er jo ikke bare kassearbeid så vi får se hvordan det går. I mellomtiden er det mer enn nok å gjøre. I går tok jeg all oppvasken, vasket benken og sovnet på sofaen. Det skal ikke så mye til nå som det går mot kaldere tider. Jeg kjenner det i fingrene i dag, men jeg har allikevel planer om å gjøre litt.

Jeg våkner alltid før kjæresten skal på jobb. Det er veldig tidlig når jeg bare går hjemme, men det er også ganske kjekt for da kommer jeg i gang med dagen. Det går som regel 30 minutter på å våkne. Så er det frokost og blogging før jeg gjør litt husarbeid. Når jeg ikke orker mer så blir det å slappe av på sofaen til han kommer hjem igjen fra jobb. Da er det middag som står for tur. I går var begge så slitne så da ble det filmkos i stua frem til vi gikk og la oss. Jeg håper hvertfall formen min blir bedre enn i går. Han er jo på jobb hele dagen så han har lov til å være sliten og slappe av.

Men nå blir det hvertfall litt husarbeid…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg