Dette passer til stilen min

Nå har jeg brukt hele formiddagen på å rydde og gå igjennom tingene mine. Det er ennå en god del som gjenstår, men jeg har lyst til å vise dere noe. Så jeg tok en liten pause nå. For når jeg gikk igjennom en stor plastkasse så fant jeg noe fint tilbehør til stilen min. Dette er ting jeg rett og slett har glemt helt bort. For i denne kassa ligger det kostymer, korsett og slike ting jeg ikke har brukt. Den har rett og slett bare stått urørt nederst i klesskapet, tatt opp plass og bare vært i veien.

Det er jo alltid sånn når man rydder og går igjennom kasser osv. at man finner ting man plutselig får brukt for. Det samme gjelder å finne ting man absolutt ikke trenger. Derfor tar det tid når ma  først tar en slik opprydding. Jeg tenkte å bruke mesteparten av dagen i dag til å gå igjennom alt sammen, men før jeg forsetter så skal dere få se hva jeg fant i denne kassa. Det som har ligget ubrukt helt siden jeg kjøpte det.

Smykket som dere ser på bildet over har jeg faktisk aldri brukt. Jeg tok det ut av pakka i dag. Dette gleder jeg meg til å bruke. Jeg syns det er utrolig fint. Det er ikke for mye og ikke for lite. Perfekt til stilen!

Bukseselene som dere ser på bildet over er mye brukt i min ungdomstid, men etter det har de bare vært liggende i en skuff og nå i en kasse. Jeg er veldig glad for at jeg ikke kvittet meg med dem. Selv syns jeg det er veldig fint å ha hengende ned fra buksa til pynt og det er nettopp hva de kommer til å bli brukt til.

Dette smykket som dere ser på bildet over her er ganske enkelt, men jeg syns det er veldig fint med den lille stjerna foran. Det passer perfekt til en vanlig dag og det er veldig behagelig å bruke.

Over her ser dere en brosje. Den tenkte jeg å bruke til en svart blondeshorte eller en kjole med knapper. Denne er heller aldri brukt og nettopp pakket ut.

Om dere lurer på hvor jeg har kjøpt det så får jeg det meste av smykker på ebay. Jeg syns det er veldig kjekt å handle der fordi det er så mye forskjellig. Slike ting som jeg liker er ikke å få i vanlige butikker. Man må som regel dra langt og det koster mye. Det har ikke jeg råd til så da blir det ebay.

Jeg har et par ting på ønskelista mi siden jeg ikke eier så mye tilbehør til denne stil. Jeg skrev bl.a om et kjettingbelte fra BIKBOK. Jeg ønsker meg også kjetting til å feste på buksa, ringer og litt sånt. Dette får bare vente. Det er ikke på min prioriteringsliste for å si det sånn, men det ville vært fint å hatt noe mer så stilen ikke blir så basic som den nå blir fremover. Vi får se hva fremtiden bringer økonomisk.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg