Dette gjør meg veldig glad

Det har vært litt av en dag i dag. Jeg har fått unna mye oppvask og klesvask, ryddet litt og blogge en del. Dette har vært en veldig bra dag. Det aller beste er at jeg føler meg så bra i dag. Ingenting er bedre enn en dag der man føler seg bra.

Jeg har nettopp sett på beauty and the beast på Disney+. Der er det så mange fine filmer. Desverre er det ikke mye jeg klarer å se av gangen så filmene har blitt satt på pause et par ganger. Enten så har jeg vært for sliten til å se på eller så har jeg gått for å gjøre noe. Så i dag har jeg egentlig brukt film til å slappe av, koble av mellom alt det andre jeg har gjort.

Det er så deilig å få unna ting og ikke være nødt til å se på masse rot lengre. Nå er det bare kroppen min som er et problem. Derfor blir det natta på meg nå. Jeg har holdt på i hele dag og fått gjort utrolig masse så da fortjener kroppen min å hvile skikkelig ut. Forhåpentligvis blir det ikke like varmt i natt som det var i gårkveld. Da var det helt uutholdelig og det var nesten umulig å sove. Også kan jeg ikke lufte fordi det kommer giga edderkopper inn om jeg har vinduet åpent. Det er ikke akkurat koselig når man ligger i senga og den krabber oppover armen. Ja, det har faktisk skjedd. Derfor har jeg heller vinduet igjen og temperaturen høy enn å få besøk av en edderkopp på størrelse med en golfball. Jeg sovner til slutt. Det er deilig bare å kunne ligge her og slappe av.

I morgen kommer det en ny dag og da tenkte jeg kanskje å male litt. For i dag har jeg jo fått unna ganske mye husarbeid. Da går det an å ha det litt gøy i morgen. Nå må uansett klærne tørke så da får jeg ikke vasket noe mer før det andre er tørt og lagt sammen. Jeg har faktisk vasket mesteparten av skittentøyet nå. Inkludert tepper og pledd. Så hva mangler å gjøre nå egentlig? Vel, det er litt oppvask igjen og litt småtteri å rydde. Ellers så er det faktisk bare støvsuging og tørke støv som gjenstår. Det er jaggu ikke dårlig! Når alt det er gjort så er det hvertfall mye tid til hobby og film. I tillegg til gåturer. Kanskje det er det jeg skal gjøre, ta en gåtur i morgen. Det høres jo veldig koselig ut! Vi får se hva jeg finner på. Jeg må si det frister veldig å male. Det tror jeg at jeg aldri blir lei av. Problemet er bare hva jeg skal male. Kanskje jeg skal finne litt inspirasjon på Pintrest igjen.

I dag ble vi faktisk kvitt tomflaskene også. Gangen har ikke så veldig mye rot nå lengre. Alt som mangler nå er å få vekk de posene med klær, 2 pappesker med søppel og en pappeske med bøker som skal i den nye hylla jeg skal kjøpe. Når det er borte så er det stor plass i gangen og jeg kan endelig vise dere hvordan gangen ser ut. Forhåpentligvis i løpet av oktober. Uansett er det en stor forbedring. Så nå skal jeg sove godt og tenke på hvor ryddig det er. Små ting gir mye glede her i huset. Særlig med tanke på hvor mye jeg har gjort og hvor mange timer jeg har brukt for å gp det så bra som det er nå. Den følelsen gjør meg veldig glad. Så i kveld sovner jeg med et smil!

Følg gjerne bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg