Dette gjør kulde med kroppen min

Tidligere i dag gikk jeg en tur ut i det kalde vinterværet. Det blåste så kaldt at jeg endte opp med verkinger i kroppen. For selvom jeg kledde på meg godt med klær så var det som om vinden bare blåste rett igjennom. Derfor pakket jeg meg under dyner og tepper. Til slutt sovnet jeg og jeg har sovet frem til nå. Det verker fortsatt i kroppen, men jeg har hvertfall fått litt søvn.

Siden jeg har vondt i kroppen så blir dette en ganske rolig dag. Om turen var verdt disse verkingene vet jeg ikke helt, men jeg hadde en veldig fin tur. Der jeg tok bildene hørte jeg fuglene synge. De var ikke lett å få øye på, men de fløy rundt og holdt seg gjemt i tretoppene. Så kanskje det var verdt det. For når jeg stod der så var det nesten som om sommeren, på en av mine skogsturer. Jeg prøvde å ta bilde av fuglene, men dessverre ble alle bildene helt utydelig og til slutt klarte jeg ikke stå der å vente på det perfekte bildet. Veldig synd fordi jeg hadde veldig lyst til å vise dere fuglene. Jaja, bedre lykke neste gang. Og kanskje jeg da skal gå en tur når det ikke er fult så kaldt.

Som sagt blir det en ganske rolig dag. Faktisk er jeg fortsatt veldig trøtt så vi får se hvor lenge jeg klarer å holde øynene åpne. Den serien jeg hadde begynt å se på fikk jeg sett ferdig allerede i dag tidlig. Det betyr jo at jeg må finne på noe annet å se på. Når enn det måtte bli. Akkurat nå vil jeg bare ligge her og slappe av. Kanskje jeg sovner og kanskje ikke. Uansett går ikke tven noe sted. Så da blir det å slappe av litt også får vi se hva som skjer etter det.

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg