Dette går unna

Dagen min startet ikke så, men den snudde seg faktisk ganske fort. Jeg begynte dagen med å våkne opp 4 ganger, gjennomsvett og utmattet. Når jeg endelig bestemte meg for å stå opp så ble jeg skikkelig kvalm og svimmel, men det gikk ganske fort over. Nå er jeg faktisk mye bedre. Ja, så bra at jeg har begynt med oppvasken. Jeg har også fått ryddet og vasket den hvite benken som egentlig skal være kontoret mitt. Det har vært overfylt med så mye rot at jeg ikke har fått brukt det. Foreløpig bruker jeg det til all oppvasken som er skyld, men ikke vasket. Heldigvis er det ikke så veldig mye igjen nå så da kan jeg snart begynne å bruke kontoret mitt igjen.

Det aller beste med å rydde og vaske denne plassen er at jeg nå har masse plass til halloweenpynten min. Og det kommer til å bli spennende når jeg får pakket ut alt fordi jeg husker ikke hva jeg har, men før jeg i det hele tatt kan tenke på å dra ut noe halloweenpynt så er det ganske mye som skal gjøres. Ikke bare rydding og vasking, men tomatplantene i vinduet må også vekk. Da kommer det til å bli skikkelig kjedelig og åpent i vinduet. Jeg gruer meg skikkelig fordi det er så koselig med planter i vinduet, men nå begynner de å bli stygge.

Så det er med andre ord nok å finne på denne måneden. Og derfor er jeg veldig glad for at jeg har fått gjort såpass mye allerede. Siden jeg føler meg mye bedre i leggen og ikke er verken kvalm eller svimmel lengre så er det er bare å sette i gang med husarbeidet. For å nå målet om et rent og ryddig hjem før oktober skal jeg klare. Det skal ryddes, vaskes, tørkes støv, støvsuges og til slutt skal altså tomatplantene vekk, men før noe av det blir gjort så har jeg en jobb å gjøre på kjøkkenet. Om man tar et rom av gangen så vil må faktisk komme i mål fortere. Så i dag er målet mitt å bli helt ferdig med kjøkkenet.

Når kjøkkenet er ferdig så skal jeg slappe helt av og heller fortsette på stua i morgen eventuelt. For å gjøre masse på en gang fungerer aldri bra for meg. Så da får jeg heller gjøre det lille på kjøkkenet og prøve å slappe av resten av dagen.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg