Det varte ikke lenge…

Jeg begynte å sminke meg eller tegne på brynene hvertfall. Plutselig fikk jeg lyst til å gjøre noe crazy. Det er jo ikke sånn at man har så veldig mye annet å finne. Så jeg begynte å tegne på tenner til hodeskalle look. Og det må jeg si at det er ikke bare, bare å gjøre. Dette er første gang jeg virkelig har gått inn for å lage en slik look og det krever så utrolig mye. Så det ble ikke perfekt, men jeg må allikevel si at det ble en ganske tøff look. Ikke noe jeg kunne gått ut av døra med, men det er jo gøy å bare leke litt med makeup. Derfor tenkte jeg at jeg skulle vise dere hvordan det gikk. Her er resultatet til Cathrine Ruth som kjeder seg og ikke har noe bedre å finne på.

Jeg fikk tatt et par bilder før øyet mitt begynner å svi. Plutselig renner det helt sykt mye og ødelegger hele looken. Derfor var bildet over det beste jeg fikk av denne looken, men det var jo greit bilde det da. Bare synd at øyet mitt plutselig reagerte og ikke ville at jeg skulle ha på sminke. Så etter 2 minutter med denne sminken på så måtte jeg ta den av. Veldig kjedelig når man har brukt så lang tid for å få den på, men okay. Så Snapchat  storyen min ser altså sånn ut nå:

Så her sitter jeg da, uten halvparten av øyebrynene fordi jeg nettopp hadde vasket sminkekostene mine og jeg gidder ikke gå å vaske dem på nytt bare fordi jeg vil ha øyebryn. Det er jo ikke sånn at jeg skal noe sted. Og samboeren min har sovet neste hele dagen, så da har jeg valgt å la være. Jeg kan heller sminke meg i morgen og gå en tur (om kroppen og været tillater det). Akkurat nå har jeg nettopp sett ferdig Deadpool og tenkte jeg skulle se deadpool 2, men så ser jeg at klokka begynner å bli mange. Så jeg er litt frem og tilbake med akkurat den tanken. Jeg kommer nok til å sette den på til slutt uansett. Jeg kan jo bare sette den på pause og se resten i morgen eventuelt. Jeg ble så glad da jeg fant deadpool på Disney+. Dem har så mye bra der inne.

Følg bloggen på facebook HER for mer morsomt, sprøtt og spennende innhold.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg