Det var helt utrolig!

I går var en helt fantastisk dag. Som dere vet så er jeg avhengig av å kunne gå i naturen. Det trodde jeg ikke var mulig på grunn av all snøen og disse skiløypene, men i går fant jeg faktisk en liten vei som jeg kunne gå. Dette kommer selvfølgelig i en vlogg på youtube. Der får dere se en litt annerledes side av skogen enn den andre vloggen jeg lagde for noen dager siden. Den kommer også på youtube, men før det så har jeg et par andre videoer som skal ut. Det kommer hvertfall i løpet av kort tid og det gleder jeg meg skikkelig til. Jeg prøver å filme litt annerledes enn jeg gjorde i 2021. Dette har jeg nettopp begynt med, men jeg prøver å leke meg litt med vinkler osv. Også har jeg lyst til å få mer av meg inn i videoene og ikke bare naturen. Så det er jo et prosjekt i seg selv, men jeg tror den siste videoen ble ganske bra når det kommer til akkurat det.

Over her kan dere se en liten bit av hvordan det var å gå ute i skogen, på den stien jeg fant. Der var det allerede noen som hadde gått med hunden sin, så det var allerede tråkket ned. Noe jeg virkelig setter pris på. Selvom det er bare 5 minutter inn i skogen så er det en så stor hjelp for humøret mitt i hverdagen. Så det jeg har gjort i det siste er egentlig bare å lete etter steder jeg kan gå om vinteren. Der det ikke er noen skiløyper, men det faktisk er mulig å gå uten å synke 1 meter ned i snøen.

Og da kommer vi til en annen tanke jeg har hatt og det er å gå langs veien. Jeg vet ikke om dette er noe jeg faktisk klarer, men det hadde jo vært et alternativ. Selvom det er langs veien så er det fortsatt veldig mye fint å se på og filme, men jeg får se hva psyken sier. Jeg kan ikke love noe, men det er jo et alternativ om jeg ikke klarer å komme så mye inn i skogen om vinteren.

Heldigvis er det mye annet som skjer fremover. Jeg har mange planer til youtube som jeg er veldig klar for å starte på. Vi har jo bl.a disse frøene som jeg skal så i potter. Det er jeg veldig klar for. Er det noe som virkelig kan gi meg glede i hverdagen så er det planter. Og etter en veldig vanskelig romjul så skal det bli godt å komme i gang med frøsåing. Heldigvis har disse turene gitt meg masse glede de siste dagene. Det har også vært kjempe moro å sitte og redigere videoene jeg har filmet. Så det blir nok mange flere turer, selvom det ikke blir så ofte eller så langt.

Hvis du ikke vil gå glipp av videoene jeg legger ut så burde du trykke på abonner (gratis) på youtubekanalen min. Trykk på bjella i tillegg så går du ikke glipp av noen videoer. Det ligger også mange flotte videoer der inne fra 2021. Jeg gikk jo mange flotte turer som har blitt filmet. Så det er mye å se på, men også mye å glede seg til. I tillegg finner du link til min instagram hvor jeg poster veldig mye på storyen min. Både smått og stort blir postet der. Også kommer det noen bilder av og til når jeg får tatt bilder jeg virkelig er fornøyd med.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg