Det snør, det snør, tiddelibom

Jeg ser ut av kjøkkenvinduet og der har det jaggu begynt å snø. Det er ikke store snøfnugg som kommer ned, men det gav meg en skikkelig god følelse inni meg. Nå får vi bare håpe at denne snøen varer og at snøen har lagt seg over landskapet til jul. Ingenting er mer koselig enn snø til jul. På nyåret kommer jeg til å syns noe annet, men snø til jul er helt magisk. Så her sitter jeg og ser ut av vinduet. Jeg ser snøen dale ned og lurer på om det kommer til å snø skikkelig i dagene fremover. Det ville jo vært veldig koselig. Kroppen min syns kanskje ikke det er koselig fordi kulde gir smerter i ledd, men når jeg endelig kan nyte og like å se snøen dale ned så ignorere jeg alt annet. Jeg løpte ut og tok noen bilder. Det syns ikke så veldig godt, men det snør faktisk.

Som dere ser på bildene over så har den lille snøen lagt seg på trær og busker. Den har lagt seg på gresset og asfalten. Det er ikke mye, men det er fortsatt veldig vakkert. Og hvis det kommer masse snø så skal jeg få tatt noen fine bilder for dere. Akkurat nå ble det bare en liten tur ut, rett utenfor leiligheten fordi det er kaldt og jeg orker ikke å fryse i dag. Samboeren min og jeg var jo på en tur der jeg fikk tatt noen koselige bilder av frosten, men i dag er det kosegenser og teppe.

I det minste fikk jeg tatt noen bilder ute og ikke bare igjennom vinduet. Nå som det begynner å se ut som vinter der ute så tenkte jeg det kunne være greit å få noen bilder av det. Det kan jo bli varmere igjen, man vet aldri. Hvis ikke har jeg uansett noe å se på når jeg ikke ser ut av vinduet. For naturen er jo vakker hele året. Det er bare kulden jeg ikke orker.

Hvis du vil se mange flere vinterbilder så kan du følge bloggen på facebook HER.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg