Det kommer en dag i morgen

Og da var det kveld. Denne dagen har gått fort, men det er jo ikke så rart. Jeg begynte dagen med å bake litt. I mellom første baking og andre baking ble det også noe rydding. Så denne dagen har jeg ikke sittet så mye stille, utenom da jeg og samboeren satt og så på Lucifer.

Oppskriftene på det jeg har bakt i dag vil jeg legge ut etterhvert. Jeg fikk et spørsmål om hva jeg hadde bakt i dag, men det får dere jo vite når oppskriftene blir lagt ut. Det er jo spennende med litt overraskelser av og til. Også liker jeg ikke fortelle hva jeg har lagd før oppskriften er ute på bloggen.

Dagen i dag har gått veldig fort, men den har også vært utrolig fin. Det å få gjort så mye i løpet av en dag har virkelig hjulpet meg til å komme ganske langt med jobb og husarbeid. Ingenting føles bedre enn det. Når du kan legge deg tilbake på sofaen og vite at du har alt under kontroll og at du har fått gjort masse. Ja, det er en veldig god følelse å ha når kvelden kommer.

Så nå tenkte jeg å ta det helt med ro, kanskje ta en dusj og en ansiktsmaske. Bare nyte litt tid på kvelden til å bare slappe av. Også tenker jeg at jeg tar meg en skikkelig lang tur i morgen. Det kommer til å bli så koselig. For selvom jeg har gjort en god del i dag så er ikke kroppen min helt utslitt. Så da satser jeg på en skikkelig fin tur i skogen i morgen hvis været holder seg like fint som det har vært i dag.

Og siden vi er på morgendagens planer så vil jeg bare fortelle at det vil komme en ny oppskrift allerede i morgen. En utrolig god oppskrift som smaker kjempe godt. Så det er mye bra som skjer i morgen, men i kveld skal jeg ta det helt med ro.

Hva er dine planer for kvelden?

Følg bloggen på facebook HER

2 kommentarer
    1. Det kommer alltid en dag i morgen – slår aldri feil. Tok en sykkeltur i formiddag ca 10 km, kunne dratt turen lengere men hadde en avtale på Kongsberg. Så ditt dro jeg kl1244, drakk kaffe og skravla før jeg dro hjem. Tok tog begge veier, greit det når kafe lå like ved. Det er en fin by med en solid historie som har mye gruver og mynter i seg. Ha en fin kveld.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg