Det går bedre for hver dag

Å nyte det å være singel etter 9 år i et litt vanskelig forhold viser seg å være både lett og vanskelig. Følelsene er en berg og dalbane og jeg aner ikke hva som skjer videre. Allikevel vil jeg jo si at det er en lettelse å komme seg bort fra den personen som gjorde meg så sliten. Han får det sikkert også bedre uten meg. Jeg håper og ønsker at vi begge to har en bedre fremtid. Jeg er fortsatt glad i han og det vil jeg nok alltid være, men jeg kjenner at jeg faktisk er over han og kan gå videre. Jeg har innsett at vi ikke hører sammen og ikke har noe fremtid. Dette er utrolig godt å føle i stedenfor å måtte gå å gnage på dette hver dag. Jeg ønsker ikke stå fast i noe som jeg vet aldri kommer til å bli noe av.

Som jeg fortalte venninna mi i går da vi var på shopping etter å ha hentet mer av sakene mine: før var hele meg ulykkelig med en liten ball av glede og nå er hele meg lykkelig med en liten klump i magen. Med tiden håper jeg at den klumpen forsvinner for det er ikke akkurat så godt å få vondt i magen. Jeg tenker heldigvis ikke så mye på alt som kunne vært. Jeg har kommet meg et steg videre i livet og jeg føler meg fri, mer voksen og mye mer lykkelig. Gårsdagen innså jeg ganske mye. Det er sant at kjærlighet gjør en blind! Vel, hvertfall i mitt tilfelle.

Jeg kommer ikke til å si noe negativt om han jeg bodde med, for han er en bra fyr! Allikevel er det én ting som jeg skulle ønske han så selv og det er hvor utrolig negativ og sur han ofte er når han er sliten. Utenom det… vel, han var svigermors drøm. En mor vil jo bare at dattern vil være lykkelig og finne seg en god og snill mann.

Fikk denne søte bamsen av venninna mi i går. Det var så koselig. 

Men som jeg har nevnt så har jeg ikke noe hastverk med å få meg nye ny mann. Jeg har ei supersnill og god venninne som alltid er der for meg og passer på meg. Hun trøster meg når jeg er lei meg og ler med meg når jeg er glad. Jeg har gode kompiser jeg kan snakke med og trenger jeg egentlig å haste med noe som helst når jeg har det så bra? Nei, jeg vil heller nyte en kopp kaffe ute med venner eller bare ta en tur på besøk for en hyggelig prat enn å fiske etter mannfolk.

Nå skal vennskap komme før noe annet! Det som skjer det skjer. Skjer det ikke noe så er det helt greit. Jeg har så mange år foran meg hvor alt kan skje.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg