Det fungerer så mye bedre

Nå har jeg en liten pause i bakingen. Det har jeg forså vidt hatt nå en liten stund fordi jeg har jobbet litt. Jeg går over hvilke dager jeg har oppskrifter til og hvilke dager jeg mangler. Akkurat nå har jeg 6 oppskrifter klare, men det skal jo lages enda mer. For jeg har jo satt opp sånn at jeg skal ha 3 oppskrifter på bloggen i uken. Så kommer jo ukens middager på søndager i tillegg. Med andre ord er det mye inspirasjon og oppskrifter på mat, bakst og drikke på bloggen fremover. Og dette er jo noe jeg har lyst til å fortsette med ut året og se hvordan det går. Hovedfokuset på bloggen er jo mat, men jeg liker jo så godt å skrive om litt andre ting også, så jeg vil jo ikke at maten skal ta helt over heller. Livet mitt inneholder så mye mer, men baking og matlaging er jo absolutt en stor del av livet mitt.

Så ja, her sitter nå jeg og planlegger faktisk over 1 måned frem i tid. Jeg har skrivd ned alle datoene jeg skal poste oppskrifter og krysset av hvilke datoer som jeg nå har en oppskrift klar til. Selvfølgelig får jeg ikke lagd alt i dag, men jeg liker å ha full kontroll og vite hvilke dager som mangler og hvilke type ting jeg må få lagd fremover. Også må jeg jo finne flere oppskrifter og mer inspirasjon til ukene fremover. Det er sånn jeg egentlig holder på hele tiden. Jeg liker å ha ting klart fremover og heller ha oppskrifter til en måned frem i tid enn å ligge etter med bakingen.

Nå er jeg inne i en ganske god rytme når det kommer til bloggen og blogginnleggene. De aller fleste innleggene skriver jeg jo samme dag, men det er så kjekt å ha noen innlegg som kan ligge på vent også. Da blir det plutselig mye enklere for meg å drive bloggen med masse oppskrifter og bra innhold. Og det beste er jo at når jeg klarer å holde det sånn så klarer jeg fint å sjonglere med både blogg, youtube og instagram uten at jeg går på veggen. Så dette systemet med den planleggingen jeg har nå, passer meg egentlig helt perfekt. Beste av alt er jo at jeg slipper å slite meg så mye ut at jeg må avlyse noe på bloggen eller ikke klare å få filmet til youtube. For jeg slet jo veldig med nettopp det, bare for noen måneder tilbake. Systemet jeg har nå vil med andre ord redde bloggen på så mange måter.

Nå har jeg sittet her en liten stund, men jeg har også bakt en del. Så tiden går jo litt fra meg. Det er jo på tide med litt middag. Sånt glemmer jo jeg når jeg baker og jobber. Alt blir jo helt borte for meg når fokuset er på baking, men nå får jeg vel ordne middag sånn at jeg kan få bakt mer.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg