Det blir hjemmelagde kjøttboller

Jeg hadde endelig fått tak i kjøttdeig av lam,  men så begynte kroppen min å krangle og jeg ble skikkelig. Så jeg har faktisk ikke fått begynt på disse kjøttbollene enda. I dag føler jeg meg ikke så veldig bra, men jeg er litt bedre enn i går. Det er bare veldig lite energi i kroppen min akkurat nå. Forhåpentligvis vil det bli bedre for mine planer for dagen i dag er å få lagd disse kjøttbollene. Jeg har 3 pakker kjøttdeig så det vil ta en liten stund, men forhåpentligvis blir jeg ferdig i løpet av dagen. I verstefall kan jeg jo sette inn kjøttdeigen i kjøleskapet og ta en pause nå og da. Alt kommer egentlig an på formen.

Så det er altså planene mine for dagen. Det er ikke mye jeg orker etter dette så da blir det kjøttboller til middag og så skal jeg se på en film. I dag skal jeg se på en film jeg aldri har sett før, men som jeg har veldig lyst til å se. Det er en Tim Burton film og hva passer vel bedre til halloween helgen enn Tim Burton? Jeg elsker filmene hans. De er alltid så dystre, men også så full av liv. Så der har dere min dag, ferdig planlagt. Det eneste som gjenstår nå er at jeg kommer i gang.

Frem til nå har jeg bare ligget i senga. Jeg har ingen krefter og kroppen min verker. Så det kan bli veldig spennende å se hvor lang tid det tar å steke over 1 kg med kjøttboller. Vel  i det minste blir jeg ferdig i løpet av dagen og det er absolutt verdt det. Disse kjøttbollene er bare de beste jeg har smakt. Så jeg gleder meg masse til å dele oppskriften og bilder med dere. Dette er en oppskrift vi brukte på skolen. Vi skulle selge kjøttboller til de andre som gikk på samme linje, men jeg tror det var jeg som spiste mest av disse. At folk ikke ble fristet av disse skjønner jeg ikke for de var helt fantastiske. Så gjenstår det bare å se om jeg får til samme smaksopplevelsen her hjemme.

Om du ønsker oppskrift på skikkelig gode kjøttboller så anbefaler jeg deg å holde øye med bloggen min i dag. Du kan også følge bloggen på facebook HER. Da får du varsler hver gang jeg linker til et nytt innlegg.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg