Depresjon og nattesøvn

Denne natten har vært slitsom og tung. Mens kjæresten sov så satt jeg våken i noen timer med tankene mine. Jeg prøver å stenge de ute, men jeg klarer bare ikke. Det er jo ikke akkurat sånn at jeg har lyst til å ligge våken helt alene. Å sitte våken og ikke være trøtt er det verste som finnes. Tankene spinner rundt i hodet og man får aldri fred. Jeg fikk sove til slutt og det takket være en kompis som tok seg tid til å skrive med meg i natt. Når man føler seg ensom og ikke vil vekke kjæresten så er det godt med venner man kan snakke med. Jeg er så langt nede på grunn av dette med jobb og smerter. Det har gått så fort nedover at jeg rett og slett ikke har klart å følge med. Da er det vanskelig å holde det i sjakk.

I dag har jeg ikke så vondt i kroppen og jeg tror at jeg klarer å komme meg på jobb i morgen. Det er hvertfall det som er planen. Etter å ha vært hjemme såpass mye så blir jeg veldig rastløs. Alt jeg vil er å komme meg på jobb i morgen. Når jeg har fullført dagen i morgen så blir det å ta kontakt med veiledern min og se hva jeg skal gjøre videre. Alt dette begynner virkelig å tære på meg og jeg må tenke på helsa mi fremfor drømmene mine. Så sånn går nå dagene her.

Jeg så jo egentlig dette komme. Så lenge jeg kan huske har jeg slitt med vondt i kroppen. Det har aldri gått bra i jobbene jeg har hatt før, men det har alltid tatt 2 måneder før jeg virkelig har knekt. Desverre er det ikke bare fibromylagien som har stoppet meg denne gangen.

Allikevel føler jeg meg ganske heldig fordi jeg har en støttende og omtenksom kjæreste. Uten han sin støtte hadde jeg nok ligget i senga og grått dag etter dag. Klart har jeg noen sammenbrudd og øyeblikk jeg ikke klarer å være glad, men da er han alltid der for meg. Det er en ting jeg setter så utrolig stor pris på. Jeg vet jeg ikke er den letteste å være sammen med og derfor gjør det meg så lykkelig av å ha han i livet mitt. Dette er en mann som gir meg den klemmen jeg trenger uten å måtte spørre. Det er en mann som forteller meg at jeg er pen når jeg ikke kan se det selv. Så midt oppi dette kaoset mitt så har jeg en fantastisk mann, akkurat den mannen jeg trenger for å holde meg på beina. Tusen takk for alt du gjør.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg