Dagens tur og outfit

Det har faktisk gått 6 dager siden jeg begynte å gå turer hver dag. Jeg er ganske fornøyd med egen innsats. Nå går det jo mot vår og varmere tider har allerede kommet. At det kan bli kaldere ute før våren virkelig er her med vårtegn er jo fult mulig, men jeg er godt i gang med daglige turer og det er aller viktigst. Kommer det en skikkelig kald dag så får jeg prøve å gå en tur og klarer jeg det ikke så har jeg hvertfall prøvd, men la oss ikke ta sorgene på forskudd. For i dag skinner solen som bare det og himmelen er blå. Disse dagene er til for å nytes og det har jeg gjort. I dag ble det er skikkelig forfriskende morgentur hvor jeg møtte varmen når jeg hadde kommet halvveis.

Og i dag ble det en selfie i stedenfor naturbilder fordi det har dere allerede fått se i dag. Så jeg tenkte jeg kunne slenge med dette bildet i stedenfor. Gensern jeg har på meg er helt ny og er fra KILLSTAR. Jeg føler meg så vel i klærne fra KILLSTAR. De er så meg. I tillegg ble det litt enkel sminke og selvom dere ikke ser det på bildet så hadde jeg satt opp halve håret i en strikk. Og selvfølgelig mine nye solbriller som jeg fikk i gave av venninna mi fordi jeg er cute and spooky. Qå det var en liten oppdatering på dagens outfit, hvertfall halvparten av det.

Når jeg gikk tur i dag så var det ingen som hadde våget seg ut enda. Alle gatene var helt tomme. Det er en av fordelene med å gå tidlig. Man unngår å møte masse mennesker på tur. Jeg syns det er veldig deilig fordi jeg får så mange blikk for hvordan jeg går, men det betyr jo ikke at jeg må endre meg. Dette er min stil og det er slik jeg trives. Så hvis noe må endres her så er det hvordan noen mennesker ser på andre som er litt annerledes. For innerst inne er vi alle like. Derfor går jeg i akkurat det jeg vil, selvom det betyr at mange glor på meg og jeg bare sånn Hallo!? Jeg er bare et vanlig menneske. 

Men ja, nok om det. Jeg lurer litt på om jeg skal ta meg en tur litt senere i dag også. Det er alt for fint være ute i dag til å bruke all tiden inne, men jeg får se hva kroppen min syns om den idéen litt senere i dag. Akkurat nå ligger jeg under teppet og varmer meg litt. Forhåpentligvis var det ikke alt for kjølig før solen kom, sånn at kroppen min faktisk fungerer resten av dagen også. For jeg har noe veldig gøy og spennende å lage til middag i dag. Vi får se hvordan det går. Jeg har ikke merket så veldig mye enda hvertfall så jeg satser på at det går greit. Så kanskje en kveldstur i dag.

Følg bloggen på facebook HER

5 kommentarer

Siste innlegg