Dagens middag

I dag kom energien tilbake for fult. For jeg har både vasket opp alt bestikket og startet å rydde stuebordet, men viktigst av alt fikk jeg lagd middag. Og dagens middag ble taco. Ingenting skriker fredag mer enn taco. Vanligvis ville jeg gått for tacolomper, men det glemte jeg å ta ut av frysern. Heldigvis hadde jeg disse andre som dere ser på bildet under her.

Og som regel pleier vi å ha kjøttdeig, men i dag ble det crispy chicken. For dere som ikke vet hva crispy chicken er så skal jeg forklare det ganske enkelt. Man kjøper en liten krydderpose hvor det står crispy chicken utenpå. Man finner det sammen med tacoproduktene i butikken. Når MENY har tilbud på tacoprodukter så pleier jeg alltid å kjøpe en eller to poser med dette fordi det er så godt. Også er det veldig enkelt å lage. Man kutter bare opp kyllingfilet i biter, putter det i en pose/zipbag sammen med litt olje og krydderet. Så blander man det godt sammen til kyllingbitene er dekket med krydderet. Også er det egentlig bare å følge instruksene på pakken.

Til slutt har man alltid dette resultatet. Dette er så utrolig godt. Så hvis du ikke har prøvd det før så anbefaler jeg deg virkelig å prøve det nå. Som sagt pleier disse pakkene å være på tilbud (hvertfall på meny) så da kan dere spare litt om dere vil det. Det passer perfekt i taco, men kan også brukes i salat eller andre ting. Det er vel egentlig bare fantasien som setter grenser. Godt er det hvertfall. Så hvis du vil ha noe godt så er dett absolutt å anbefale.

Følg bloggen på facebook HER for flere tips.

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg