Dagens gjøremål

Da var det en helt ny dag. Jeg må si at det å bruke hele gårsdagen til å slappe av, hjalp utrolig mye. Kroppen min føles faktisk litt mer uthvilt i dag. Nå ligger jeg med skikkelig sommerfugler i magen og tenker på at vi skal dra i morgen. Dette er tiden jeg har ventet på og nå er den snart her. Så i dag må jeg få pakket ned resten av det jeg skal ha med meg. I tillegg er det jo mye annet som må gjøres. Jeg må blant annet ta bilde av alle plantene til morgendagens innlegg. Også må jeg få dusjet. Så det er nok av småting som skjer i dag. Derfor tror jeg at denne dagen kommer til å gå ganske fort.

Det at vi skal dra i morgen er så klart noe jeg gleder meg enormt mye til. Nå har vi jo levd i lockdown og hatt pandemien over oss ganske lenge. Derfor skal det bli godt å komme seg på ferie igjen. Jeg har virkelig savnet det å kunne dra steder. Man tror ikke livet blir så annerledes når man er mye hjemme allikevel, men det har så klart vært mye jeg har savnet. Den ene tingen er så klart å kunne reise og oppleve ting. Bare det å kunne dra på shopping eller spise ute har jeg jo savnet. Så denne turen er jo noe jeg hopper av glede for.

Når man plutselig skal pakke så går det jo opp for meg at vi faktisk skal på ferie. Nå har vi jo ikke vært noe sted siden Bergen i fjor. Bergen blir det desverre ikke nå, men jeg håper hvertfall vi får en tur dit i løpet av året. Vi får se hva som skjer med både pandemien og økonomien. Uansett hva som skjer med de planene så er det hvertfall godt å ha morgendagens tur. Også blir det en tur til i august. Det er ikke akkurat ferie, men det blir jo en flott tur. Så det blir gøy. Jeg sliter jo veldig med å holde på hemmeligheten med hvor vi skal dra i morgen, men nå er det snart på tide å fortelle dere det. Bare én dag igjen så får dere vite hvor vi skal.

La oss ta en dag av gang. For nå er det jo så mye som må gjøres først. Så da tenker jeg at jeg bare kan sette i gang med denne dagen. Aller først må jeg jo spise frokost og så skal jeg vanne plantene og ta disse bildene etterpå. Selvom jeg egentlig har lyst til å sove mer, men det går jo ikke. Jeg må jo komme i gang med dagen og alt som må gjøres.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg