Da har jeg en plan

Jeg må ha vært veldig utslitt for å sove helt til nå, men i dag føler jeg meg hvertfall ganske opplagt og klar for en ny dag. Så da tenkte jeg, siden jeg føler meg ganske opplagt så tar jeg meg en liten “morgentur” og starter denne dagen med sol og varme. Finnes det noe bedre måte å starte dagen på?

Nå har jo våren kommet for fult, snøen smelter og blomstene titter frem. Dette er det så mange av oss som har ventet på. Jeg har hvertfall gledet meg masse til varmere dager og de har kommet nå. Så jeg vil nyte hver eneste dag ute på minst en liten tur hver dag. For det er ingenting som får meg til å føle meg mer lykkelig enn å kunne bruke tiden min ute i naturen.

Det eneste som mangler nå er tingene jeg har bestilt. Først og fremst trenger jeg jo en sekk som er stor nok til alt jeg skal ta med meg på tur. Også er det et par ting til som jeg trenger (som jeg venter på) for å lage youtubevideoer. Vi er snart der. Jeg skal hvertfall ha alt i orden i løpet av mai. Det er hvertfall målet mitt. Og da har jeg jo hele sommeren til å vise dere rundt i skogen.

Frem til da skal jeg jobbe masse og komme på idéer til youtube, men også til bloggen. For det er mye planlegging som ligger bak både blogg og youtube. Så derfor tenkte jeg å ta noen skikkelig lange kontordager denne uken, sånn at jeg kan planlegge en del fremover. Med andre ord har jeg mye å gjøre i dagene fremover. Det blir turer, middag og mye jobb. Alltid greit å kunne ha mye på timeplanen da. Jeg hater å sitte og ikke ha noe å finne på. Med bloggen og youtube så vil det hvertfall ikke bli noe problem å finne på noe å gjøre.

Fremover nå skal jeg derfor prøve å starte med minimum en liten tur hver morgen. Etterhvert vil jo den turen bli mye lengre og komme på youtube, men frem til da får vi ta det litt roligere. Det blir nok noen lengre turer, men jeg har ikke lyst til å gå så mye der hvor det er fult av is. Jeg har ikke tid til å ha vondt i ryggen eller noe sånt. Derfor er det best å være litt forsiktig.

Så da blir det en liten tur rundt i nabolaget før jeg starter å jobbe og lage middag. Ganske enkel og grei oppsummering av hvordan dagen min kommer til å bli i dag.

Hva skal du i dag?

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg