Bytte det gamle med noe helt nytt

Nå har jeg vært på Nille 3 ganger denne måneden og har vel egentlig kjøpt alt jeg liker der inne. Jeg vet jeg sa jeg egentlig ikke skulle kjøpe noe, men så har jeg tenkt litt mer på det og jeg har lyst til å bytte ut en del av den julepynten jeg har. Grunnen til det er at det er ting som ikke er så veldig pent. Det er gamle ting som jeg fant på returpunktet (inne på fyllinga der folk setter fra seg ting andre kanskje kan få brukt for) og det var vel egentlig aldri min stil. Så jeg har lyst til å bytte det ut og få den stilen jeg liker. For denne typisk røde nisse-stilen er ikke helt meg. Noe dere får se når jeg legger ut videoen med christmas haul nærmere jul. Dere har jo også sett at jeg har pyntet opp og alle de klassiske, røde juledekorasjonene har jo havnet i gangen.

Tidligere har jeg ikke kjøpt noe særlig fordi hver gang jeg kjøpte noe så ble det alltid krangling (med han jeg bodde med før). Så da ble jeg glad bare jeg fant noe på returpunktet og fikk pyntet opp til jul. Heldigvis er ikke han et problem lengre og jeg bruker pengene mine akkurat som jeg selv vil (når mat og regninger er betalt). Og jeg har aldri hatt det så fint som jeg har det nå. Jeg elsker å holde det ryddig og jeg elsker å pynte opp til jul osv. nå som jeg faktisk kan handle det jeg liker.

Derfor har jeg tenkt til å kjøpe det jeg liker og gi vekk det som jeg egentlig aldri likte. En helt ny start har jeg jo allerede fått, men nå som jeg faktisk har råd til å bytte ut alt dette som ikke er min stil syns jeg allikevel det på en måte er en helt ny start. Og det er en litt rar og veldig herlig følelse at jeg faktisk har muligheten til det. Jeg gjorde jo det samme med garderoben min da jeg flyttet hit. Så når jeg har fått en oppgradering og kan være meg selv, tenker jeg det er på tide å gjøre det samme med julepynten.

Med andre ord er jeg ikke ferdig med å shoppe ennå, men det begynner å hjelpe. Så i dag tenker jeg at jeg tar vekk alt av pynt i gangen som jeg egentlig ikke liker også får jeg se om jeg kan finne noe annet å sette der. Alle disse endringene vil dere få se på youtube når jeg har house tour. Også får vi se om jeg får kjøpt en del julepynt i år eller om det blir masse shopping neste år i tillegg. Heretter skal jeg hvertfall ikke kjøpe noe med mindre jeg virkelig elsker det. For jeg har ikke lyst til å ha julepynt (eller annen pynt for den sak skyld) med mindre jeg virkelig liker det. Sånn har jeg levd og det gir ikke akkurat så mye glede. Man trenger faktisk å ha ting man liker rundt seg. Derfor satt jeg de andre pyntetingene ute i gangen. For der er jeg aldri uansett, men det burde jo allikevel se bra ut der.

Det høres kanskje helt skrullete ut når det faktisk er fin pynt, men når man ikke liker noe og må se på det hver eneste dag så gjør det faktisk noe på humøret. Jeg har gitt bort masse pynt allerede, både hverdagspynt, men også litt julepynt. Også har jeg brukt en god del penger på vanlig pynt som jeg faktisk trives å ha rundt meg. Så nå er det på tide å si farvel til den siste julepynten som jeg ikke liker og kanskje handle inn noe nytt i løpet av julen.

Jeg gleder meg uansett utrolig masse til å vise frem alt jeg har kjøpt inn og hvor fint det har blitt i stua og på kjøkkenet. For det har blitt enda finere etter at jeg filmet dekoreringsvideoen. Christmas house tour videoen vil dere ikke gå glipp av. Ikke glem å abonnere på kanalen min på youtube (det er selvsagt gratis) for å få med deg alt av juleinnhold der. Linken finner du under her. Nå skal jeg ommøblere på pynteting her.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg