Bursdagsbarn

Dagen i dag har gått ganske fort. Jeg ser på klokka og den er allerede 17:00. Så jeg tenkte at jeg hvertfall kan fortelle hvordan bursdagen min har vært så langt. Det startet med at jeg bakte litt. Så nå har jeg til sammen 4 forskjellige slag med julekaker. Etter det ble det pølser til middag. Jeg og samboeren min satt og snakket litt før han gikk for å spille. Da fikk jeg sjansen til å rydde og pynte bordet. Endelig har duken kommet på plass. Nå er det blitt skikkelig fint her.

Det er altså så langt jeg har kommet med denne dagen. Selvom det er bursdagen min så føles det ikke sånn ut. Jeg har ingenting å glede meg til og vi hadde ikke noe fancy middag heller. Jeg er kanskje et år eldre, men for første gang er det ingenting som er spesielt ved bursdagen min. Jeg har som regel noe å glede meg til, men sånn ble det ikke i år. Hvert år gleder jeg meg til å be sammen familien eller dra ut og gjøre noe hyggelig, men i år blir det bare en helt vanlig dag.

Sånn er det når corona styrer alt. Ting blir veldig annerledes enn man er vant til. Mye av friheten blir tatt bort og jeg vil hvertfall ikke risikere å bli syk eller bli smittebærer bare fordi jeg har lyst til å ha det gøy. Jeg syns det blir for egoistisk. Så derfor bruker jeg dagene her hjemme. Hvis man bruker fantasien så er det mye man kan gjøre hjemme. Selvom det ikke føles ut som bursdagen min i år så kan jeg jo gjøre det beste ut av situasjonen forde. Med baking, brettspill og alt sånt så kan det jo bli en utrolig flott dag.

Og bursdagen min er ikke helt uten gaver. I dag fikk jeg en pakke på døra. Det er noe jeg har bestilt, men allikevel er det gøy å ha noe å åpne. Også får jeg heller satse fult på julen og håpe at den blir fylt med mye glede og julestemning. Jeg har hvertfall mange planer for desember så jeg tror denne julen kommer til å bli veldig fin.

Bloggen finner du på facebook også om du trykker HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg