Bukett fra skogen

Når jeg var på vei hjem fra turen og nesten hadde kommet til slutten av skogen, så tenkte jeg at jeg kunne plukke litt blomster. Lage en bukett til samboeren som kan stå på soverommet, der han er mest. Han har jo sagt at han ønsker seg plante på soverommet så hvorfor ikke en liten bukett fra skogen? Så jeg plukket med meg en liten bukett og gikk hjem.

Når jeg kom hjem satt jeg buketten i et lite glass. Så tok jeg den med inn til han og satt den på kommoden der inne. Så da har vi pyntet opp litt med blomster der inne også. Selvom det “bare” er blomster fra naturen (eller som andre kaller det “ugress”) så er de flotte og utrolig dekorative.

Jeg måtte jo så klart ta et par bilder av buketten. Den er ikke stor, men den passet perfekt i det lille glasset. Jeg syns det er så mange flotte blomster i naturen. Og sammen er dem jo nydelige. Alle de fine fargene og fasongene som kommer sammen og lager en nydelig, fargerik bukett. Veldig koselig og fint å se på da.

Så da fikk samboeren min en liten overraskelse når jeg kom hjem. Nå har han fine blomster han kan se på og ha glede av når han er på soverommet. Det er det stedet jeg bruker minst tid fordi han pleier å bruke det til å spille gitar, øve og spille PS4. Jeg vil heller gjøre husarbeid, gå turer og se på netflix enn å sitte på soverommet. Men det betyr jo ikke at man ikke kan ha noen fine blomster der. Får håpe han syns de var fine og koser seg med de flotte blomstene.

Du kan følge facebooksiden til bloggen HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg