Brukt opp all energien

Jeg kan ikke akkurat rope hurra for denne dagen her. Jeg våknet og var skikkelig kvalm så jeg gikk på badet. Det endte med at jeg brukte all min energi på det, men det kom ikke noe opp. Jeg bare brakk meg igjen og igjen. Jeg hadde vondt i magen, glovarm og skalv. Det må ha vært den verste morgenen jeg har opplevd. Det var et mareritt. Når jeg snudde meg mot speilet var jeg helt blek i ansiktet, mer enn vanlig. Så jeg gikk å la meg og sov i et par timer til med bøtta ved siden av meg. Heldigvis gikk det over og nå er jeg ikke dårlig lengre, men jeg er jo helt utslitt. Jeg har prøvd å sove igjen, men jeg klarer ikke.

Så lite skal altså til for at dagen min skal bli ødelagt og det er ingenting jeg kan gjøre med det. Energien er brukt opp og jeg får ikke sove så da er det vist en dag til på sofaen, stirrende ut i luften og håpe at kvelden kanskje blir litt bedre. Nå har jeg vært flink å gå alle dagene og jeg skal klare å gå en tur i dag også. Om det så bare er bort til krysset og tilbake så må jeg gå en tur.

Allerede i morgen er det ny psykologtime. Tiden har gått alt for fort og disse psykologtimene tar veldig mye energi. Det blir spennende å se hvordan morgendagen blir etter å nettopp vært igjennom 2 slitsomme dager.

Selvom jeg er utslitt og kroppen min ikke vil fungere nå så har jeg det veldig bra ellers. Psyken har vært ganske stabil og jeg føler meg ikke så ille etter at jeg begynte å gå turer. De turene har betydd utrolig mye for meg. Det gir meg glede, indre ro og energi. Jo mindre tid jeg bruker inne og mer ute, jo bedre føler jeg meg. Så det å slite med fibromyalgi og psyken er litt vanskelig. Jeg prøver å komme meg ut for psykens skyld og fibroen stopper meg. Andre ganger er jeg rastløs og vil bruke kroppen, men psyken er på bunn. Så det er virkelig ikke lett å finne en balanse og bli bedre fordi disse to vil absolutt ikke samarbeide. Jeg prøver så godt jeg kan, men det er ikke alltid like lett. Som i dag når jeg egentlig vil gå tur så må jeg ligge her og samle krefter. Jeg er i godt humør, men har ikke noe energi. Det er egentlig det som er mest kjedelig med å være psykisk syk og ha fibro i tillegg. Man føler seg fanget i en syk kropp som ikke klarer å gjennomføre det man ønsker aller mest,men jeg skal nok klare å komme meg ut av dette på en eller annen måte. Mitt høyeste ønske er å bli frisk og leve et normalt liv. Enten det er 1 år eller 5 år eller 10 år så skal jeg komme meg ut av dette kaoset. Fibromyalgi er ikke noe man kan bli kvitt, men jeg kan hvertfall holde det i sjakk. Jeg har troen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg