Boller, null tv og internett

I dag fant jeg ut at jeg skulle ptøve å lage noen luftige boller. Heldigvis har jeg en god og flink samboer som er baker. Så man kan jo si jeg er bakerfrue. Det er jo mange bloggere som har blogger med nettopp slike navn. Pilotfruen, fotballfruen osv. Grunnen til at jeg ikke har valgt dette navnet for min blogg er jo egentlig av den enkle grunnen at jeg ønsket å bruke mitt eget navn og ha bloggen min kun om meg. Da er navnet mitt bedre å bruke og det gjør jo bloggen min et bra inntrykk av hva denne bloggen handler om. Jeg baker jo litt, men det er så mye mer og det blir jo derfor litt dumt å ha baker i bloggnavnet sitt.

Men i dag har jeg bakt og fått mange gode tips fra gubben. Jeg har nok ikke alltid like god tid når det kommer til baking, særlig når jeg har sååå lyst til å spise. Men nå tok jeg meg god tid og de ble kjempe gode. Jeg har tatt vare på en oppskriftbok som jeg fikk på skolen. Den heter “fra boller til burritos” og har vært mye brukt når jeg har bakt kaker. Denne gangen ble det boller og slik ser de ut.

Eller det var sånn de var. Nå er de borte. Jeg lagde bare en liten posjon og det ble 6 boller som jeg og gubben delte nå på kvelden.

Nå har gubben gått å lagt seg og jeg ser på bloggerne. A little me time! Det trenger man av og til. I dag har gubben vært hjemme hele dagen og da er det godt å få litt tid alene foran tven. Nå blir både tv og internett levert inn i morgen så vi sitter vel uten dette frem til våren en gang. Vi har tenkt til å bytte og det må graves ned fibernett og fikses. Det går jo ikke ann å gjøre så mye nå med snø og hard bakke så da må man jo bare vente. Grunnen til at vi har sagt opp tv og internett er jo for å spare penger nå som det er mye høye regninger og lite penger inn. Noen ganger må man ofre noe for å få ting til å gå rundt. Så det blir ikke noe musikk, ikke tv, minimalt med internett og fokus på trening, husarbeid og ta vare på oss selv. Jeg kommer til å bruke tiden godt og bli en bedre versjon av meg.

Så det blir store forandringer og det blir veldig annerledes, men jeg tror det er bare godt for begge to. Tven er jo veldig fristende og da blir alt annet satt på pause. Nå kan jeg koble av sosiale medier og koble på livet. Jeg vil fortsatt blogge, men vi får se hvor ofte det blir. Jeg er ganske spent på månedene fremover. Kanskje jeg klarer å nå målene mine. Vi får se hva som skjer!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg