Blir litt av en uke

De siste dagene har jeg begynt å tegne igjen. Det var så godt å få med seg tegnesakene fra mamma. Jeg hadde kun 1 blyant og et viskelær, men for å skyggelegge så trenger man jo mer enn som så. Det eneste jeg virkelig ønsker meg nå er et stort sett med fargeblyanter. I mellomtiden er det utrolig hvor mye man kan tegne i svarthvìtt. Det har gått et par ark for å si det sånn. Når jeg først setter meg ned med tegneblokka så blir jeg sittende i time etter time, men i dag bestemte jeg meg for å legge vekk tegneblokka og fokusere på husarbeid. I morgen skal jeg og kjæresten ut å spise fordi jeg har bursdag. Det blir utrolig koselig. Jeg gleder meg masse. Etter det så skal jeg hjem til mamma og være der i et par dager. Da blir det legetime og sverigetur. Og for å runde av denne uken ekstra godt blir det min favorittrett til helgen. Dette blir som en lang bursdagsfeiring. Gaven fra kjæresten har jeg allerede fått. Jeg har ønsket meg en badevekt og det fikk jeg. I tillegg hadde han vært å kjøpt headsett til meg. Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg ble. Headsettet mitt er ødelagt og jeg trengte virkelig et nytt. Det var den perfekte bursdagsgaven, begge to.

Men som jeg fortalte dere så har jeg tegnet en del. Det begynner å bli en stund siden jeg tegnet sist. Jeg tenkte jeg kunne vise dere noen av de jeg har tegnet nå.

Jeg prøver å øve meg på detaljer og skygge hele tiden. Det er langt i fra perfekt, men jeg ser jo at det blir bedre med øving. En tegning krever mye tid og jeg bruker flere timer på en tegning. I går begynte jeg på en tegning som jeg er veldig spent på om jeg får til. Jeg har ikke tegnet så mange menn før og de har jo en helt annet ansiktsform osv. Vi får se hvordan det går, men i dag skal tegnesakene ryddes bort som sagt. Kanskje jeg blir ferdig i helgen, men nå er det husarbeid som står for tur. Det er jo ikke lenge før desember banker på døra og da må det jo se pent ut. Jeg gleder meg sånn til å pynte til jul. Det kommer til å bli sååå fint her.

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg