Bleket og klipt håret

Etter mye frem og tilbake så valgte jeg å holde meg til denne hårfargen jeg har nå. Jeg klipte mye av håret og ble egentlig veldig fornøyd med resultatet. Faktisk blåser jeg i at håret mitt har mange fargenyanser og det kunne helt sikkert vært mye penere om jeg hadde farget det i en annen farge, men jeg tenker at håret mitt skal få lov å hvile også kan jeg heller vente med den avgjørelsen om hvilken farge som blir neste. Blondt med rosa er faktisk ikke så ille. Jeg har egentlig begynt å like denne fargen. Pluss at det er godt å vite at ingenting kommer til å farge av igjen. Jeg kommer ikke til å farge håret mitt rosa eller rødt igjen. Det blir i såfall hos frisøren. Nå skal jeg bare nyte å ha håret sånn som jeg har det. Nyklipt og bleket en siste gang.

Åja, så har jeg av en eller annen grunn fått blonde striper inni der. Aner ikke hvordan det skjedde, men det er helt greit for meg. Skal ikke klage på det jeg. Over her ser dere hvertfall bilde av hvordan håret mitt ser ut nå og hvordan det så ut da jeg hadde rødt/rosa hår. For det håret holdt seg ikke rødt lenge. Egentlig veldig kjedelig. Hadde det ikke vært rosaskjær i det røde og farget av på alt håret rørte ved så ville jeg beholdt det røde håret, men neida. Det ble ganske fort ødelagt og det irriterer meg litt. Når man kjøper en farge som heter vampire red så forventer man at den er mer blodrød enn rosa. Jeg tok vist feil.

Jaja, så har man blondt hår. Skjedd verre ting med dette håret enn å måtte være blond med rosaskjær. For eksempel har jeg bleket det så ille at hele håret var crispy og helt ødelagt. Nå hadde jeg tørre tupper etter siste bleking, men det er ikke på langt nær så ille som den gangen. For det er jo grenser for hvor mye håret tåler og det er jeg fullstendig klar over. Men den største grunnen til at jeg ikke orker å farge det nå er fordi fargen endrer seg etter en stund og det orker jeg ikke nå. Desutten er jeg veldig usikker på hvilken farge jeg vil ha på håret.

Siden jeg er ganske fornøyd med hvordan håret mitt ser ut nå så ser jeg ikke noe poeng i å farge det nå uansett. Også er det jo veldig viktig å la håret få en pause av og til. Faktisk minner hårfargen min meg om sukkertøy så det er vel egentlig en ganske søt farge eller farger rettere sagt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg