Besøk og baking

I går skjedde det så mye forskjellig. Dagen startet med at jeg gikk ned til bussen fordi jeg skulle på et møte hos NAV. Der snakket vi om alt mulig som skal skje fremover og hva NAV evt. kan hjelpe meg med videre. Jobb, utdanning og økonomisk hjelp var ting som ble tatt opp. Jeg tror faktisk jeg kan like dette NAV kontoret. Tiden får vise.

Etter møtet fikk jeg sablet beina bort til butikken. Der kjøpte jeg litt tilbudsvarer og overrasket samboeren med sukkerfri sjokoladepudding siden han ikke skal spise sukker. Og så var det å finne riktig buss. Det var ikke så lett for jeg kjenner ikke til alle navnene som bussene bærer. Det endte med at jeg begynte å gå videre til neste vussplass og bussen kjørte forbi før jeg var fremme. Allikevel kom jeg meg på neste buss og vel hjem.

Etter å ha bestilt mat på meny så ble det å slappe av en stund før venninna mi dukket opp. Vi kjlrte i butikken og kjøpte kitt forskjellig så vi kunne bake litt. Planen min var å bake sukkerfri bounty, me jeg var så utslitt at jeg ikke fikk med meg halvparten. Det endte med at jeg heller hjalp henne med å lage Daim. Gøy ble det uansett. Godt smakte de også! De mangler sjokoladetrekk da, men sånn ser dem ut forløpig.

Det var jo hennes daim, men jeg fikk noen små biter så disse skal trejkes med sjokolade. Blir spennende å se hvordan de blir.

Maten fra Meny kom på døra på kvelden. Jeg fikk ryddet på plass alle varene og satt for det meste i stolen med vond kropp etter det.

Når venninna mi hadde dratt så var det rett i køys. Da var jeg så sliten at det tok ikke lang tid før jeg sovnet, tror jeg. I dag venter litt oppvask og så skal jeg egebtlig bare ta det helt med ro. Leiligheten er ganske ryddig nå og sånn skal jeg holde den.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg