Baking og mye mer

Dagen i dag har gått ganske greit. Jeg begynte dagen med å lage 2 deiger til julekaker. Det betyr jo at det vil komme enda flere oppskrifter fremover. Etter det så spilte jeg og samboeren min yatzy og spiste middag. Til slutt var det å steke disse julekakene. Så det har egentlig gått i ett i hele dag og det kjennes på kroppen. Spesielt ille har det gått utover kneet mitt. Så her ligger jeg og prøver å slappe av litt. Alt i alt har det vært en bra dag.

Nå tenkte jeg å ta det litt med ro, men om jeg orker så skal jeg lage en deig til som skal stå i kjøleskapet en stund. Så kan jeg bake de ut i morgen, men vi får se hva jeg orker. Uansett har jeg mange oppskrifter å dele med dere fremover. Også kanskje jeg finner noe mer spennende. Jeg er alltid på utkikk etter noen nye oppskrifter. Enten det er hvetebakt, småkaker eller noe helt annet.

Det er én ting jeg savner (som jeg aldri har hatt) og det er takke. Med en takke så kunne jeg plutselig lagd så mye mer. Hjemmelagde lefser f.eks hadde vært veldig moro å fått lagd, men det er jo ikke like enkelt uten takke. Så det er noe jeg virkelig ønsker meg. Ellers har jeg faktisk det meste. Eller har jeg egentlig det? Jeg mangler både sandkakeformer og kransekakeformer. Det hadde jo også vært gøy å hatt. Jaja, man kan ikke skaffe seg alt på en gang. Kanskje jeg får skaffet noe mer til neste jul.

Planene er mange selvom det er en del jeg ikke kan lage. Uten å spolere noe så vil det komme mye spennende mot jul. Da snakker jeg om mer enn bare julekake oppskrifter. Det skal bli minst like mye bra innhold til jul som det var til halloween. Eneste som ikke skjer til jul er storytime. Jeg kan skrive skumle historier, men ikke historier som passer til jul. Da er det jo fint at jeg kan fylle bloggen med så utrolig mye annet fint til jul. Og vi har jo faktisk ikke begynt på desember ennå så det er ennå mye som kommer. Det er bare å glede seg.

Hvis du ikke vil gå glipp av noe så kan du følge bloggen på facebook HER. Oppskrifter, hobby, julepynt og så mye mer vil fylle bloggen i desember.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg