Baking og hobby

I dag hadde jeg planlagt en hel dag med masse jobb. Først skulle jeg få spilt inn en del til youtube. Jeg har et par videoer som skal ut etterhvert, men det fikk jeg jo ikke gjort i dag fordi samboeren min ligger dessverre syk. Så da blir det nok ikke noe video ute på youtube før på fredag. Planen var egentlig å få en video ut i morgen, men sånn gikk ikke det. Dere lurer kanskje på hvorfor jeg ikke bare kan jobbe med youtube når han er hjemme og det skal jeg fortelle dere. Å stå foran et kamera er ikke noe jeg har vært komfortabel med og det å stå foran et kamera når andre er i nærheten er enda vanskeligere. Derfor jobber jeg når han er på jobb. Det er ulempen med å ikke ha et eget rom til å jobbe på. Hadde jeg bare hatt det så kunne jeg nok ha jobbet uansett, men det er den frykter for at han kommer ut i stua (selvom jeg vet han ikke gjør det) når jeg står og filmer. Også liker jeg ikke at folk hører meg prate til meg selv eller i telefonen for den sak skyld.

Planene for dagen i dag ble ikke helt sånn som jeg hadde håpet, men jeg har fått bakt litt. Han er jo tross alt syk og da kan jeg ikke noe for det. Jeg må bare bake eller lage noe godt som han kan spise. Sånn har jeg alltid vært. Om noen rundt meg er syk så drar jeg enten i butikken og kjøper noe godt eller så baker jeg noe. For jeg liker ikke at folk rundt meg ikke har det bra. Det beste jeg kan gjøre da er å gjøre det jeg kan best, nemlig lage noe på kjøkkenet som smaker godt. I dag ble det pizzasnurrer. De ble kjempe gode, men nå er jeg så mett at jeg ikke orker så mye mer. Og da endte jeg med å se litt Harry Potter. Snart har jeg sett alle filmene og det bare i løpet av helgen og nå. Jeg er sikker på at jeg kan alle filmene utenat, så mange ganger har jeg sett dem.

Ja, det er altså det som skjer i dag eller hvertfall det som har skjedd frem til nå. Akkurat nå fikk jeg faktisk veldig lyst til å ta meg en liten tur i skogen. Jeg har jo sittet mye inne i det siste og jeg må si at jeg savner å gå langt inn i skogen. Også er det jo snart på tide med masse hobbyrelaterte prosjekter. Til de prosjektene trenger jeg en del ting fra skogen, så det er jo bare begynne å plukke. Jeg gjorde jo dette i fjor, men de flotte kransene av kongler som jeg lagde i fjor falt jo fra hverandre. Så i år vet jeg ikke om jeg kommer til å lage noe sånt, men jeg har lyst til å lage mye spennende hvertfall. Det er jo mye annet man kan lage, ikke bare kranser. Siden jeg ikke har så mye igjen fra i fjor så må jeg jo samle mer i år. Om det blir i dag eller om jeg tar det en annen dag vet jeg ikke enda, men jeg må hvertfall begynne å samle inn snart. Og ikke bare kongler, men andre ting også. I tillegg må jeg bruke mye tid til å finne inspirasjon på nettet. Kanskje jeg kommer over noe jeg aldri har lagd før.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg