Bakekveld

Plutselig fant jeg ut at jeg hadde lyst til å bake. Som regel gjør jeg det på fredagen siden oppskriftene ikke vil komme ut før da, men det kan jo være greit å bake når man plutselig får veldig lyst. Så nå sitter jeg egentlig bare og venter på at ovnen skal bli varm. Disse er jeg veldig spent på, men jeg vil ikke si hva det er før oppskriften kommer. Jeg tror det er noe dere kommer til å like fordi denne oppskriften ser ut som den er veldig bra. Og med veldig bra så mener jeg at bakst blir luftig og fin, at deigen er lett å jobbe med og forhåpentligvis blir også det ferdige resultatet fint.

Dette er noe jeg har hatt veldig lyst til å bake en god stund nå, men jeg kom ikke i gang med det før nå. Faktisk er dette en av tingene jeg tenkte å bake i november. Ja, det er noen måneder siden. Vel, nå har jeg hvertfall satt i gang og nå gleder jeg meg veldig til dem er ferdige og jeg kan smake. For dette har jeg aldri bakt før. Jeg har heller aldri vært borti noen som har bakt det. Det eneste jeg har spist er de jeg har kjøpt i butikken i Sverige. Og siden jeg ikke kan komme meg dit så får jeg heller lage noen selv. Håper de er minst like gode.

Som vanlig har jeg endret litt på oppskriften jeg gikk etter så dette blir veldig spennende. Jeg har nemlig en tendens til å ikke være fornøyd med hvordan baksten blir. Noen ganger er det for lite væske eller feil krydder og andre ganger er det for lite mel. Så de oppskriftene som ligger på bloggen har jeg alltid gjort noe med. Det er bare sånn jeg baker. Jeg liker å gjøre min egen vri og dette er som sagt ikke et unntak. Så det blir spennende å fortelle hvordan dette gikk når lørdagen kommer.

Så det er altså hva som skjer her i kveld. Det er alltid koselig å bruke kvelden til å bake. For da har jeg hele dagen til å gjøre andre ting og det passer perfekt inn i timeplanen min. Som f.eks at jeg går turer tidlig på dagen/morgenen. Og så er det jo middag. Etter middag liker jeg å slappe litt av. Derfor er det aller best å bake om kvelden, hvertfall for meg. Også har man jo mye godt til frokost eller til å kose seg på kvelden. Det kommer jo helt an på hva man lager.

Hvis du ikke vil gå glipp av ny oppskrift på lørdag kan du følge bloggen på facebook HER.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg