Cathrine sitt liv, minutt for minutt. Du vet aldri hva som kommer til å skje. I det ene øyeblikket er jeg sliten og i det andre øyeblikket står jeg å baker. Ja, det stemmer. Jeg driver å baker eller jeg har lagd deigen og nå står den til heving. Det vil si at det kommer en ny oppskrift på bloggen. Denne gangen tenker jeg det kan være greit å bare få den ut. Så allerede i morgen kommer det en oppskrift. Dette tok jeg egentlig bare å slang sammen så jeg har faktisk ikke fulgt noe oppskrift. Jeg lagde selvsagt en oppskrift slik at jeg kan dele den med dere, men ellers er dette helt ut av det blå. Så dette blir jo veldig spennende å se hvordan blir. Deigen føltes hvertfall veldig god ut å jobbe med så da krysser jeg fingrene for at det ferdige resultatet også blir bra.
Det er slike øyeblikk som er morsomme. Når man ikke vet hvordan det blir og bare kaster oppi ingredienser, håper på det beste. Også er det alltid gøy å bake om kvelden. Jeg er et nattdyr, men jeg prøver å ikke være det fordi det snur hele døgnrytmen min på hodet. Noe som betyr at jeg ikke får blogget på dagtid, men bake på kvelden må jeg av og til. Det er så koselig og man går ikke glipp av en eventuell tur ute i solen, fordi den allerede har gått ned.
Også må jeg bake noe før april fordi da blir det ikke noe rundstykker, kaker eller noe annet slikt. Jeg har også valgt å flytte på slike innlegg sånn at jeg poster dem på kvelden i stedenfor om morgenen. Så når jeg setter i gang med oppskriftene på middager i april så blir de postet på kvelden. Da får jeg postet middagen samme dag som jeg lager den og det syns jeg er mye bedre enn å poste det tidlig på morgenen. Også er det lettere å poste om kvelden enn om morgenen med tanke på døgnrytmen min. Noen ganger sover jeg litt lenge og da kommer jo ikke oppskriftene ut til samme tid, noe jeg syns er veldig kjipt. Så da flytter jeg det heller til kvelden. Fra og med nå vil alle oppskrifter komme ut på bloggen kl.18:00. Det vil da si at dagens baking vil bli publisert i morgen kl.18:00.
Jeg skal prøve å få ut 2 bakeoppskrifter til før april sånn at det kommer hver onsdag i stedenfor lørdag. Det vil si at jeg poster denne jeg baker nå i morgen (17. mars) og så vil det komme 24. og 31. mars. Og fra 1. april begynner daglig oppskrifter på middager. Så det er mye som skjer fremover. Hvis du ikke vil gå glipp av disse oppskriftene kan du følge bloggen sin facebook gruppe HER.


En fordel at man bake litt selv. Minner om at min første sommerjobb var i et bakeri, første lønn var 1400,- kroner på 2 uker(1979). Men det var den gang. I dag er det leiligheter i det same bygget som bakeriet lå. Og fakta er at det har fått navnet Bakerikvartalet. Ha en fin dag.
Takk for at du deler denne historien. Det var gøy å lese. 🙂 syns historie og fortellinger fra før i tiden er så spennende og interessant å høre på/lese.