Bakedag

Da var det en ny dag og i dag tenkte jeg å bake litt igjen. I går hadde jeg en liten krangel med depresjonen, men heldigvis føler jeg meg bedre i dag. Jo nærmere vi kommer sommeren, jo bedre blir psyken. Sånn er det hvert år. Jeg blir jo ikke kvitt det, men i det minste kan jeg leve litt mer normalt. I går var det både kjipt og fint. Samboeren min og jeg satt å så på Lucifer igjen. Så det bli litt bedre utover kvelden og jeg sov godt i natt. Med andre ord er jeg klar for en ny dag.

Siden gårsdagen gikk bort og jeg ikke fikk bakt noe i går, får jeg ta det igjen i dag. Jeg skulle jo uansett bake hele helgen og det er jo helg ennå. Så i dag skal jeg prøve å få lagd hvertfall 2 ting. Også får vi se hva kroppen min orker etter det. I det minste føler jeg meg bedre og jeg har en plan for dagen.

Jeg skal også prøve å få gått mange flere turer og få lagd flere youtubevideoer. For det var utrolig gøy å holde på med. Hvem vet, kanskje jeg kommer meg ut på en ny tur allerede i morgen. Vi får se hvor sliten jeg er etter å ha bakt i dag, men det frister veldig å komme meg ut på tur igjen. Det er faktisk alt jeg klarer å tenke på. Så da får vi bare krysse fingrene og håpe at kroppen min har nok energi i morgen til en tur i skogen.

Nå skal jeg som sagt bake. Jeg har planene klare og oppskriften er lagd. Det eneste som mangler nå er å komme seg opp fra sofaen og bort til kjøkkenet. Så har jeg noen oppskrifter til neste uke sånn at jeg slipper å slite meg ut hver dag og til slutt gå på veggen. For det var det jeg gjorde da jeg skulle lage middagene. Til slutt var jeg så utslitt at ting ikke gikk så bra. Nå har jeg lært og har en plan for tiden fremover. Også får jeg mye mer tid til andre ting når jeg gjør det sånn som dette. Så da blir det baking i helgene og turer andre dager. Forhåpentligvis blir det litt lettere. Da er det baketid.

Følg bloggen på facebook HER for ikke å gå glipp av oppskrifter og mye annet.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg