Bakedag

Gårsdagen ble absolutt ikke sånn jeg planla, men det ble hvertfall en bra dag. Jeg kan ikke akkurat klage på det, men etter å ha spist middag sovnet jeg. Så utmattet og kroppen verket, men det hjalp absolutt å sove. Etter å ha brukt noen timer på å sove så fikk jeg med meg Jake Munro sin livestreaming. Også satt jeg å heklet litt samtidig, men dessverre ble jeg ikke ferdig. Så det får jeg heller gjøre ferdig en annen dag. Akkurat i dag har jeg jo planlagt noe helt annet.

I dag blir det å bake. Jeg kjenner at jeg har sittet alt for mye stille. Dessuten er det jo på tide å få inn litt flere oppskrifter på bloggen snart. Så jeg har planlagt et par ting. Vi får se hvor mye jeg orker å lage i dag. Uansett kommer jeg til å fortsette i morgen. Med andre ord vil det komme veldig mye spennende fremover.

Man skulle kanskje tro at med så mye godt jeg allerede har lagt ut oppskrifter på så begynte det å minke med idéer, men faktisk er der stikk motsatt. Jeg har så mye inspirasjon på Pintrest og enda flere idéer skrivd ned. Så her er det bare å glede seg. For tiden fremover vil komme med noen skikkelig gode oppskrifter.

Så da er det vel bare for meg å sette I gang med bakingen. Første oppskriften kommer på fredag som vanlig. Så det er et par dager igjen å vente, men det er jo ikke så lenge til da. Det har vært litt lite baking på bloggen den siste tiden, men forhåpentligvis blir det mye bedre fremover. Planen er hvertfall å komme med mye forskjellig godt nå i sommer. Ikke bare baking, men også andre ting. Så jeg håper dere vil følge med videre.

Hva liker du best å bake?

Følg meg her:

Facebook Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg