Bake brød til frokost

Som jeg har forklart tidligere så har jeg prøvd å finne litt sunnere alternativer å bake. Jeg satt og tenkte litt før jeg bakte et skikkelig godt brød i dag. Hvis du vil ha oppskrift på det så kommer det til helgen. Det blir så fint å kunne dele denne oppskriften med dere fordi det er et brød jeg syns er veldig godt. Så ikke glem å følge med på bloggen til helgen (lørdag).

Så i dag ble det altså hjemmelagd, nystekt brød til frokost i dag. Ikke nok med det. Jeg har gitt samboeren min frokost på sengen i dag, fordi jeg var våken, hadde lagd brød og hadde energi til å slenge sammen eggehakk i tillegg. Ja, denne morgenen har jeg brukt mest på kjøkkenet. Det var absolutt verdt det da jeg så hvor glad det gjorde samboeren min. For meg betyr det mye når han er glad og setter pris på de små tingene jeg gjør for han.

Nå alt var gjort så kunne jeg endelig sette meg ned og spise en brødskive jeg også.

Og selvfølgelig måtte jeg jo gjøre det litt fancy. Så det dere ser her er brød med gresskarkjerner, toppet med ost og paprika. Jeg husker så godt hvor glad jeg var i dette type brødet på videregående. Den smaken var virkelig helt unik. Så jeg har lett etter en god oppskrift jeg kunne prøve ut og jeg må si at jeg er ganske fornøyd med resultatet. Det begynner å bli en stund siden jeg har hatt brød til frokost, men jeg skal begynne å bake mer sånt som dette sånn at jeg kan kutte ned på loff og dårlig brød. For ingenting slår hjemmebakt brød om man finner en oppskrift som virkelig smaker.

Også er jeg alltid på leting etter noen sunnere alternativer som kan erstatte snacksen jeg vanligvis har kjøpt inn når jeg ser på film eller bare er sugen på sukker. Så jeg skal prøve å finne noe godt som går an å bake på en hverdag uten at man legge på seg av å spise for mye. For en det en ting jeg mangler så er det kunnskap om sunnere alternativer. Derfor bruker jeg mye av tiden min på Pintrest og ellers på nettet for inspirasjon og nye oppskrifter. Så får vi se hva jeg finner på fremover.

Akkurat nå sitter jeg å spiser tomater så når jeg får sådd frø og tomatplantene mine vokser seg store så blir det forhåpentligvis masse snacks der som jeg kan plukke og ta med meg på en av mine turer i skogen eller bare som snacks til film. Det er nettopp det jeg har nå, sittet å sett på tv. Kanskje ikke akkurat film, men det er ingen dårlig idè det heller. En film, tomater og vann. Ja, det høres faktisk utrolig koselig ut. Og når jeg sier tomater så mener jeg så klart de små og ikke store. Jeg har funnet en type snacks tomater som smaker helt himmelsk. De heter Romantica. Om du liker tomater så er disse absolutt det beste å kjøpe. Det er nå min mening.

Følg bloggen på facebook HER hvis du ikke vil gå glipp av oppskriften på dette brødet. Det vil også komme mange andre gode oppskrifter fremover.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg